Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Lovisagatan 209, Tokarp, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
81.7 kvm
Avgift
4 156 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Familjevänligt med skog och natur som närmsta granne!

Hjärtlig välkomna till Lovisagatan 209 på omtyckta Tokarp!

Välkommen till Tokarp och denna trerummare på insynsskyddat läge, här finner ni denna välplanerad och rymlig bostadsrätt som erbjuder bland annat härligt ljusinsläpp från flertalet fönster samt goda förvaringsmöjligheter. Bostaden har genomgående neutrala färgval. De stora ytorna i vardagsrummet bjuder in till umgänge på ett optimalt sätt. I anslutning till det ljusa vardagsrummet når ni med enkelhet den inglasade balkongen som vetter mot den grönskande naturen. Vidare i bostaden finner ni två sovrum, fullutrustat kök samt stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor man även mycket bekvämligt med hiss och parkering som följer lägenheten!

Bostadsrättsföreningen Norrgården äger fastigheterna Norrgården 1 och 4 och de är belägna på Tokarp i Jönköping. Fastigheterna sträcker sig utmed Lovisagatan och har adresserna Lovisagatan 101-209. Byggnader består av totalt 107 lägenheter med en total bostadsyta om hela 9 985 kvadratmeter. Brf Norrgården är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, cykelrum, gym, föreningslokal samt pingisrum. Föreningen har också ex antal parkeringsplatser samt garageplatser där det första alternativet med stor sannolikhet går att ordna omgående. Dessutom finns en lekplats och gästparkeringar. Finns möjlighet att hyra övernattningsrum. Upprustning av ventilationssystem 2017-2018. Utemiljön i området och lekplatserna är upprustade. Balkongerna renoverades 2013.

Här bor du vid ett av Tokarps trevligaste lägen - bara ett stenkast från förskola! Med en kort promenad når du Gräshagen där du har både pizzeria och välsorterade matbutiker som Ica Nära. Med en längre cykeltur är vid Jönköping city.

Välkomna till ett av Jönköpings mest populära områden bland barnfamiljer

Rumsbeskrivning

Hall - Här behöver Ni inte trängas! En rymlig hall med gott om plats för förvaringsmöjligheter. Hallen är förklädd i parkettgolv och ljusa väggar.

Vardagsrum - Ett ljust och rymligt vardagsrum med direkt utgång till den vackra och rymliga balkongen som vetter mot skog och natur. Vardagsrummet är förklätt i vackert golv och ljus väggar.

Sovrum - Två väl tilltagna sovrum med harmoniska kulörval på väggar följt av vackert ljust golv. Rummen har fint ljusinsläpp och ni får gott om plats för både säng och förvaring i form av garderob.

Badrum - Badrummet är helkaklat i vit kulör och får ett otroligt trevligt ljusinsläpp från det insynsskyddade fönstret.
Badrummet är utrustat med:
-Handfat
-WC
-Dusch med glasväggar
-Tvättmaskin
-Torktumlare

Kök - Ett mycket rymligt kök med gott om arbetsyta och förvaring. Köket går i neutrala toner och här finns gott om plats för ett rymligt matbord som ger plats för gäster och trevliga middagar.
Köket är utrustat med:
-Kyl
-Frys
-Diskmaskin
-Diskho
-Ugn
-Spis

Balkong - Lägenhetens extra rum, en härlig oas med insynsskyddat läge mot skog och natur. Balkongen är inglasad och ger möjligheten för användning redan tidig vår samt en bra bit in på hösten.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

81.7 kvm

Gatuadress

Lovisagatan 209

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Beskrivning av förråd m.m.

Rymligt vindsförråd hör till bostaden.

Lägenhetsnummer BRF

030-030-053

Våningsplan

4 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Norrgården

Organisationsnummer

716403-1606

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Norrgården äger fastigheterna Norrgården 1 och 4 och de är belägna på Tokarp i Jönköping. Fastigheterna sträcker sig utmed Lovisagatan och har adresserna Lovisagatan 101-209. Byggnader består av totalt 107 lägenheter med en total bostadsyta om hela 9 985 kvadratmeter. Lägenheterna är fördelade på sju tvåor, 40 treor, 50 fyror och 10 femmor i både höghus- och radhusform. Föreningens stora markytor är friköpta och på dem finns utöver allmänna gräsytor med planteringar och sittplatser, även lekplatser och ytor med parkeringsplatser. Brf Norrgården är en av Jönköpings större bostadsrättsföreningar.

Jönköpings Bostäder AB sköter den ekonomiska förvaltningen och föreningen har en mycket god och solid ekonomi med ynka 2.700 kr/kvm i belåning. Det finns en anställd lokalvårdare samt nämnd vicevärd. Trappstädning och skötsel av gemensamma utrymmen och utomhusmiljöer utförs av dessa. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Årlig vår- och höststädning sköts av medlemmarna i föreningen.

Fastigheterna, som bebyggdes cirka 1980-83 har under de senare åren genomgått renoveringsarbeten utöver det löpande underhåll som finns kontinuerligt. Upprustning av ventilationssystem 2017-2018. Utemiljön i området och lekplatserna är upprustade. Balkongerna renoverades 2013. Tvättstugorna i entréplan är renoverade. Föreningen följer sin underhållsplan och de närmsta åren finns inga större tunga åtgärder planerade.

Gemensam tvättstuga finns i entréplan. Tvättstugorna är utrustade med två tvättmaskiner, en torktumlare samt två torkskåp i varje. Även mangel och strykbräda finns att tillgå. Det finns också gemensamma utrymmen med snickarbod och datorrum. Om så önskas så finns det ett övernattningsrum att hyra för 100 kronor i månaden. På Lovisagatan 117 finns även ett fräscht gym att tillgå. Lägenheternas förråd finns att tillgå på vinden.

Parkeringsplatserna i föreningen fördelas enligt kösystem. Hyra för egen parkeringsplats på parkeringsdäcket är 50 kronor i månaden. Föreningen har även garageplatser för 150 kr/månad.

Com Hem levererar tv-kanaler samt telefonitjänster till föreningen. Ett grundutbud av kanaler ingår i avgiften. Ytterligare tjänster beställs direkt från Com Hem. Föreningen erbjuder även internet via företaget Connect och medlemmar får ansöka om bredband via föreningen som äger bredbandet. Kostnad 150 kr/månad.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber är installerat till fastigheten och tecknas separat.
Kabel-tv via ComHem ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX

Utförda renoveringar

Genomförda renoveringar:
2020-Takbyte
2017-2018 OVK (Ventilationskontroll)
2011 Renovering av tvättstugor
2012-2013 Renovering av balkonger
2014 Upprustning av utemiljö och lekplats

Kommande renoveringar

Kontinuerligt underhåll och renoveringar sker enligt underhållsplanen för att hålla en stabil ekonomi i föreningen samt hålla fastigheten i gott skick för att undvika oförutsägbara renoveringar och kostnader.

Kommande renoveringar och installationer kommer ske framöver:
-Rensning av ventilation.
-Installation av tag till portarna.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen tillhandahåller många fina faciliteter såsom gym, övernattningslägenhet, pingisrum, snickarbod, cykelrum samt flertalet tvättstugor.

Antal lägenheter

107

Byggnader

Byggår

1982

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 156 SEK/månad. I avgiften ingår I månadsavgiften inkluderas värme, vatten, kabel-tv, trappstädning och gårdsskötsel.

Andelstal

0,798%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering:
Föreningen har parkeringsplatser på parkeringsdäck och parkeringsplatser i garage, samtliga upplåtna med hyresrätt. Dessa kan hyras genom föreningens separata kö. Kostnad: parkeringsplats 50 kr/mån, garage 150 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

143 kWh/m²

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy