Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kyndelgränd 43, Farmarstigen, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
60.5 kvm
Avgift
4 788 SEK / mån
Rum
2 rum

Chans till att skapa sin egen drömtvåa!

Välkommen till Kyndelgränd 43 och denna mysiga lägenhet med uteplats i härligt läge!

Här har du möjligheten att renovera och skapa din egen drömtvåa efter eget tycke och smak. Läget är oerhört praktiskt med närbutik runt hörnet, direktbussar till Gullmarsplan och city samt flertalet förskolor och skolor. En kort promenad från bostaden finner ni vackra rekreationsområden som badsjö (Barnsjön), Nyfors, Alby friluftsområde samt inlopp till Tyresta nationalpark.

- Optimalt planerad med goda ytor och förvaring.
- Avgiften inkluderar Värme, vatten, TV samt stort förråd.
- Gästlägenhet, gym, cykelförråd, festlokal och tvättstuga att tillgå för boende.
- Närhet till närbutik, utmärkta kommunikationer & natur.
- Renovera efter eget tycke och smak.

Väl in i bostaden möts vi av en hemtrevlig hall med avhängningsmöjligheter genom garderober och hatthylla. Från hallen nås badrummet. Vidare når vi det ljusa köket, fullt utrustat och gott om plats för matgrupp om minst 4 personer vid stora fönster. Generöst vardagsrum där familj och vänner kan umgås runt soffgruppen. Utgång till den mysiga uteplatsen finner vi i anslutning till vardagsrummet. Till sist erbjuder lägenheten ett rymligt sovrum med god rymd för större säng och andra enklare möblemang!

Brf Soluret är en trevlig och stabil förening med lummiga innergårdar där det finns fruktträd, vinbärsbuskar och smultron, nära huset finns både körsbär och äpplen intill lekplats. Föreningen har goda faciliteter så som tvättstugor, grovsoprum, motionsrum och även en övernattningslägenhet som går att nyttja för boendes långväga gäster.

OMRÅDE
På ett stenkast avstånd finns en matbutik, skola och förskolor och härlig naturskön miljö. Besök intilliggande Barnsjön med dess promenadstigar och bad, ta cykeln till Alby friluftsgård som erbjuder stora grönområden, utegym och bad, eller varför inte besöka Nyfors för en härlig naturupplevelse.

Bussar finns på ca. 40 m avstånd och tar dig direkt till Gullmarsplan, Trollbäcken, Handen och under pendligstider finns direktbussar som tar er smidigt in till Stockholm C. Intill finns flera förskolor och skolor däribland Farmarstugan och Kardemumman, Bergfotens skola samt Njupkärrs skola, alla nås på någon minuts promenad!


VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy