Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bildradiogatan 8C, Västra Frölunda, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 055 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad tvåa högst upp i huset!

Snart har du möjligheten att förvärva en ljus och insynsskyddad lägenhet med en optimal planlösning.
Här bor du i en modern och toppenfin lägenhet! Njut dessutom av en fantastisk balkong i soldränkt läge.

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt två kilometer bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.
Närhet till såväl Ruddalens mysiga naturstigar och idrottsanläggning som Frölunda Torgs otroliga utbud av affärer bara promenadväg bort.

Rumsbeskrivning

Balkong 1

I vardagsrummet finner du en stor och charmig balkong med lättmöblerade ytor. Här har du fin utsikt mot gatan.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Gatuadress

Bildradiogatan 8C

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

21402

Våningsplan

4 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Frekvensen

Organisationsnummer

769635-9855

Allmän information

Brf Frekvensen är en äkta bostadsrättförening. I föreningen finn 49 st lägenheter.

Brf bildades

2018

TV/internet

TV och bredband är via Telia. I varje lägenhet ingår en digitalbox. I Telia avtalet ingår Bredband 1000/1000 Mbit per sekund, TV paketet Lagom och IP telefoni.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 49

Antal lägenheter

49

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 055 SEK/månad. I avgiften ingår Värme och kallvatten. Varmvatten och el debiteras var tredje månad utifrån uppmätt förbrukningen. Obligatoriskt tillägg om 220kr för Telia triple play, bredband och IP-telefoni tillkommer. Värme och kallvatten ingår i avgiften. Varmvatten och el debiteras efter individuell förbrukning.

Andelstal

2,12%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns 20 garageplatser, av dessa är 2 elplatser samt 2 utomhus platser. Garageplats ligger på en kostnad om ca 1 400 kr/månad och el-plats i garaget 1 750kr/månad. Det finns även plats utomhus som kostar 700 kr/månad. De finns en öppen parkeringsplats för rörelsehindrad. I dagsläget är de kö till respektive plats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy