Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Kaserngatan 23B, Söder, Gävle
Typ
Bostadsrätt
KVM
25.5 kvm
Avgift
2 168 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

välplanerad lägenhet med stor inglasad balkong

Varmt välkommen till denna fina etta med trivsamt läge på Söder! Lägenheten har genomgående fina ytskikt och en stor inglasad balkong med härligt solläge. Här erbjuds en välkomnande hall med garderober och ett rum som är ljust och ger plats för både soffgrupp och matmöbel, här finns en alkov som gör det enkelt att dela av för "sovrum". Från rummet nås den inglasade balkongen om ca 7 kvm som har en platsbyggd utemöbel som även ger utrymme för extra förvaring. Vidare finns en välplanerad och fint renoverad köksdel med helt ny inredning. Lägenheten har ett helkaklat och fräscht badrum med bla. duschhörna och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Till bostaden hör två förråd och i avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och br-tillägg.

Här bor du i ett lugnt och trivsamt område på Söder med närhet till Södermalmstorg, mataffärer, restauranger och det mesta Gävle stad har att erbjuda. Kort gång- och cykelavstånd till Centralstationen och Högskolan.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall: Stor hall med laminatgolv och tre garderober.

Vardagsrum: Välplanerat rum med laminatgolv, stor sovalkov och utgång till den stora inglasade balkongen i soligt sydvästläge.

Köksvrå: Charmigt kök från 2018 med vita skåpluckor, grå bänkskiva i laminat och vitt kakel på väggen ovanför. Köket är utrustat med spishäll (2 plattor), ugn, fläkt samt integrerad kyl med frysfack.

Badrum: Helkaklat badrum från föreningens stamrust. Utrustat med vägghängd wc, dusch, handfat och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf Dungen Årsredovisning 2020 Brf Dungen Energideklaration

Allmän information

Pris

995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

25.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kaserngatan 23B

Ort

Gävle

Kommun

Gävle

Lägenhetsnummer BRF

203673001-0005

Våningsplan

2 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Dungen

Organisationsnummer

785000-0386

Allmän information

Brf Dungen är en mindre förening belägen på populära söder. God ekonomi och välplanerade lägenheter med stora fina inglasade balkonger.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag

Utförda renoveringar

1998-1999: Stamrust av badrum
2001: Ny el
2006: Nya Säkerhetsdörrar
2009: Inglasade balkonger
2012: Inklädning av skorstenar
2013: Spolning av stammar

Övriga utrymmen i föreningen

Tvättstuga i källaren (hus 25). Det finns även föreningslokal, cykelrum och hobbyrum.

Antal lägenheter

42

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 168 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, kabel.tv och br-tillägg. Obligatoriskt tillägg om 200 kr för bredband och 53 kr för elnätsavgift tillkommer.

Andelstal

1,28446%

Andel av månadsavgift

1,64068%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

40 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

140 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

173 kWh/m²

Energiklass

E

Besiktningsman

Magnus Hedin, Greencon energi & miljö AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta