Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sikvägen 13, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
90.5 kvm
Avgift
4 876 SEK / mån
Rum
4 rum

Välplanerad fyra i superstabil förening

Välkommen till en välplanerad fyra i centralt och bekvämt läge.

Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med lummiga innergårdar som omgärdar, detta med närhet till flertalet skolor, fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter.
Bekvämt promenadavstånd till Tyresö C och all dess service. Spela racketsporter så som tennis eller squash i den närliggande rackethallen, eller varför inte gå en runda på den närliggande golfbanan. Dessutom nära till simhall, flertalet gym och restauranger.
Exceptionella kommunikationer mot Tyresö Strand, Gullmarsplan, Handen och Nacka. Under pendlingstider finns även direktbuss som tar dig direkt till Stockholm C.
Utmärkta BRF Siken är en populär, stambytt och mycket välskött förening med oerhört god ekonomi. Parkeringsplatser finns lediga såväl som garageplatser.
Föreningen har många gemensamma faciliteter att nyttja och för bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

I bostaden möts vi av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Direkt innanför dörren finns det gott om plats för ytterkläder och en mindre toalett med handfat. Från hallen når man bland annat två av sovrummen.
Ett av sovrummen har fönster emot gården och det större sovrummet har utsikt ut emot golfbanan. Från hallen når man även den rymliga klädkammaren med väl tilltagna förvaringsmöjligheter.

Badrummet som finns i centrum av bostaden är helkaklat och stambytt. Här finns dusch, handfat och vägghängd wc. Fördraget för tvättmaskin.

Vidare in i bostaden hittar vi det funktionella arbetsköket med full maskinell utrustning samt god förvaring i skåp och lådor.
Bra rymd för matgrupp med plats för upp till 6 personer vid fönster.

Vardagsrummet är lättmöblerat med stor rymd för det stora sällskapet. Stora fönsterpartier i söder skänker rummet ett massivt ljusinsläpp.
Från rummet nås utgången till den inglasade balkongen i bästa solläge med utsikt över gården. Här finns bra med plats för att avnjuta långa mysiga stunder.
Från vardagsrummet når man det tredje sovrummet som har fönster in mot den trevliga gården.

Övrigt: bostaden innehar säkerhetsdörr och förråd i fastigheten tillhör.

Anmäl ditt intresse för att informeras om förhandsvisning.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy