Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hannes Alfvéns gata 5, Vallastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
79 kvm
Avgift
4 658 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till en ljuvlig lägenhet om tre rum och kök i attraktiva Vallastaden!

Välkommen till denna vackra öppna lägenhet, vars stilrena design gör att den sticker ut från mängden. Här erbjuds en boyta om 79 kvadratmeter, fördelade på tre rum och kök. Bostaden erbjuder en stor balkong med plats för stora balkongmöbler. Bostaden på tredje våningen bjuder bland annat på genomgående hög materiell standard och ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Hela lägenheten håller samma fina kvalitet som en nyproducerad lägenhet.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor, välplanerad och praktisk hall med platsbyggda garderober, trägolv och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, ett stort badrum och två sovrum, ett rymligt och inbjudande sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet ger plats för säng och skrivbord samt acess till en loggia. Köket är socialt, modernt och öppet med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Det öppna och sociala vardagsrummet bjuder härliga umgängesytor och gott om plats för soffor. I det helkaklade badrummet finns toalett, dusch, badrumsskåp, handfat, tvättmaskin och torktumlare samt goda förvaringsmöjligheter och avlastningsytor.

Sammantaget en fräsch och välplanerad bostad med en exklusiv touch. I området finns också ett så kallat felleshus, som kan bokas av bostadsrättsinnehavarna. Här finns gott om plats för stora sällskap, fester, middagar och sociala aktiviteter.

I Vallastaden bor du bekymmersfritt och bekvämt med direkt närhet till universitetet och Mjärdevi Science Park. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig.

Varmt välkommen!

Rumsbeskrivning

Hall
Den rymliga, välplanerade och praktiska hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall i form av platsbyggda garderober och säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Vardagsrummet är rymligt och delvis öppet mot köket. Ett öppet och socialt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds generös takhöjd, härliga umgängesytor och plats för soffor. Från detta rum når ni den stora balkongen.

Kök
Det sociala, moderna och öppna köket har vita väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, frys, fläkt, diskmaskin, kyl och ugn. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, kakel som stänkskydd och plats för matbord och stolar.

Badrum
Stort, funktionellt och smakfullt badrum med toalett, dusch, badrumsskåp, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Här ligger klinker på golv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Sovrum
Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom, ett stort och inbjudande rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet har utmärkta förvaringsmöjligheter, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Sovrum
Från hallen når du lägenhetens andra sovrum, ett inbjudande rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Härifrån når ni bostadens loggia, ett rum som går att använda som balkong eller odling och förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning Etage - Godkänd ekonomisk plan 1134801-deklaration Frågelista Hannes Alfvéns Gata 5

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

79 kvm

Gatuadress

Hannes Alfvéns gata 5

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Lägenhetsnummer BRF

1304

Våningsplan

3 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Stor balkong som ger plats för balkongmöbler.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Etage

Organisationsnummer

769632-8579

Allmän information

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Etage bildades 2016 och består av 18 lägenheter och en lokal.
Förråd för barnvagnar och rullstolar finns i entréplan. Cyklar kan förvaras i cykelförråd inomhus samt i cykelställ på gården. Miljöstation finns på gården.

Föreningens webbsida: https://etage.smartbrf.se

TV/internet

Tv och bredband

Föreningen har abonnemang på Telias fibernätspaket; bredband fiber 100/100 Mbit/s, digital-TV kanalpaket Lagom samt bredbandstelefoni.

Uppvärmning och ventilation

Ventilation: FTX-aggregat. Från- och tilluft.
Uppvärmning: Fjärrvärme via vattenburna radiatorer

Byggnadskommentar

Flerfamiljshus

Övriga utrymmen i föreningen

Förråd för barnvagnar i entréplan.
Cykelförråd, miljöstation på gården, gästlägenhet i felleshus.

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 658 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet

Andelstal

6,78694%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering

Parkering finns att hyra genom Dukaten i parkeringshuset Flustret, 800 kr/mån.
Föreningen har avtal med Sunnfleet Carsharing AB, bilpool. Som boende i denna fastighet har du fritt medlemskap utan anslutningsavgift i bilpoolen t o m 2023-02-28.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy