Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Virebergsvägen 16, Råsunda/Vireberg, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
51 kvm
Avgift
3 338 SEK / mån
Rum
2 rum

Råsundas charmigaste 2:a högst upp i huset utan insyn med vacker utsikt & balkong omgiven av grönska

Varmt välkomna till denna otroliga lägenhet högst upp i huset med alla rätt! Till att börja med är lägenheten helt insynsfri från samtliga fönster där grönskan och himlen är närmsta granne. Fönstren och den stora balkongen vetter västerut vilket betyder att här skiner solen in från lunch till solnedgång. Flertalet fönsterpartier och öppen planlösning bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp som genomsyrar hela lägenheten.

Bostaden disponerar över ett rymligt vardagsrum med plats för såväl stort matbord som soffa och TV-möbel utan att det känns trångt. Halvöppen planlösning till det charmiga fullutrustade köket med bevarade detaljer där ljusa luckor, bänkskiva i massiv ek och ljusgrön nyans på väggarna skapar en härlig känsla. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med plats för såväl möblemang som odling av växter. Ingen insyn, trädtoppar och himlen som närmsta granne och det hör inte till ovanligheterna att få se ekorrar dansa runt på trädgrenarna. Sovrummet är stort till storleken och under en klädslukande platsbyggd förvaringslösning ryms en säng med lampor ovanför. På vardera sida av sängen öppnas garderober för ytterligare bra förvaring och övrigt möblemang får plats vid sängkanten. Mysig heltäckningsmatta och även här grönskande utsikt utan insyn. Stambytt badrum med gotländsk kalksten på golvet och vita kakelväggar. Här ryms duschhörna, handfat med ovanhängande spegelskåp, WC och handdukstork. Möjlighet att installera tvättmaskin finns. Bakom säkerhetsdörren finns en välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter samt exceptionell förvaring i flertal garderober och städskåp. En trappa upp från lägenheten nås föreningens gemensamma takterrass i samma solläge som lägenhetens balkong. Här finns möbler att tillgå från föreningen och är en given plats för när man får många gäster på besök eller för den delen vill nyttja den själv.

BRF Ekensberg 4 är en äkta och stabil förening som äger marken. Föreningen bildades redan 1999 och består av portarna Virebergsvägen 14-16 med 67 bostadsrätter och tre hyresrätter. Bostadsrättsföreningen är väl omhändertagen och har under de senaste åren genomfört många kostsamma och tidskrävande renoveringar såsom stambyte, takbyte, fönsterbyte, fasadbyte och renovering av hissar. Trots detta lyckas de hålla avgifterna på låga nivåer och går med goda resultat vilket bland annat ses i den stora kassan om drygt 7 miljoner kronor. Som medlem i föreningen får man nyttja parkeringsgarage, takterrass, två tvättrum med tillhörande torkrum, motionsrum, bibliotek, cykelrum och snickarbod och även ett förråd tillhör lägenheten.

På Virebergsvägen bor Ni inom några minuter från all tänkbar service och kommunikation. Fastigheten angränsar till Råsundas lugna villakvarter men endast fem minuters promenad till Stråket och Råsunda torg med affärer, restauranger och pubar. I den absoluta närheten finns även Råsundaskolan samt flertalet förskolor! På promenadavstånd finner Ni även Solna Centrum med dess rika utbud av butiker, service och kommunikationer såsom tunnelbana, tvärbana och bussar. För storhandlingen ligger även Ica Maxi i Solna Business Park endast några minuter bort där även pendeltåget har en station. Räcker inte Solna Centrums 120 lokaler till så finns Westield Mall of Scandinavia och Friends Arena inte alls långt bort. För sköna dagar ute i naturen ligger Råstasjön, Lötsjön, Skytteholmsparken och Hagaparken i närheten och är väl värda ett besök för picknick eller motion. Lägenhetens läge gränsar till Sundbyberg med sitt pittoreska centrum även det är på bekvämt avstånd.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy