Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 950 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Solstickegatan 13, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
68 kvm
Avgift
4 582 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Villakänsla på Bäckalyckan!

Varmt välkomna till denna rymliga lägenhet belägen i trygga och omtyckta HSB Brf Svavelstickan centralt på Bäckalyckan!

På Solstickegatan 13 finner ni den ultimata bostaden om 68 kvm fördelat på två rok belägen på husets bottenvåning med ett toppenläge utan insyn som ger möjligheten till en stor inglasad uteplats som ger en härlig villakänsla. I föreningen finns flertalet bekvämligheter som leder till ett bekymmersfritt och trivsamt liv med alla faciliteter som kan önskas. så som biltvätt i föreningen, övernattningslägenhet, innergård med grillplatser, lekplats, festlokal, p-platser med el-stolpar, carport, sorteringsstation, cykel förråd och dubbla förråd varav ett med kylaggregat perfekt för mat och dryck.

Lägenheten har en mycket genomtänkt planlösning och ett fantastiskt ljusinsläpp som gör att lägenheten känns större än sina angivna kvadratmeter. Det stora uterummet med tillhörande veranda gör att denna del går att nyttja såväl under soliga som regniga vår- sommar- och höstkvällar.

I HSB Brf Svavelstickan bor man bekvämt i en stabil förening med god ekonomi. Förutom alla tidigare nämnda gemensamhetsutrymmen så ingår såväl bredband samt ett grundutbud av tv-kanaler i avgiften så något separat avtal behöver inte tecknas. Föreningens anställda vaktmästare gör även att den lummiga omgivningen efterhålls och andra problem löses i en handvändning.

På Bäckalyckan bor man lugnt och bekvämt med förskolor, högskolan, skolor och kommunikationer bara ett stenkast bort. Vill man istället ut i naturen så erbjuder Stadsparken fina promenadstråk precis i närheten. Alldeles intill ligger även Coop Konsum med bra öppettider och ett stort och fräscht utbud. Vill man istället nyttja stadens torghandling så finner man Västra Torget via en kortare promenad bort. Kort och gott så bor man med det bästa av två världar, lugnet som Bäckalyckan har att erbjuda men med närheten av Jönköpings Centrum.

Här får man ett bekymmersfritt boende i en välplanerad lägenhet med närhet till det mesta man kan önska. Kort och gott en lägenhet och ett område som måste upplevas på plats!

Rumsbeskrivning

Hall:
En välkomnande hall som följs av ljusa väggar och parkettgolv med gott om förvaring i form av garderober.

Klädkammare:
I hallen finner Ni en stor och rymlig klädkammare med installerat förvaringssystem som ger ytterligare gott om förvaring för skor ytterkläder, väskor och diverse ting!

Badrum:
Höger om hallen kommer man till badrummet. Badrummet är vältilltaget med gott om förvaring och bänkytor, badrummet är helkaklat i ljusa kulörer. Här finns även möjlighet att smidigt installera torktumlare och tvättmaskin då detta redan är förberett, om så önskas.
Badrummet är utrustat med:
-Dusch med glasvägg
-Handfat
-WC
-Kommod
-Hyllor
-Handduksvärmre

Sovrum:
Vänster i hallen når du det fridfulla sovrummet, som är rymligt och harmoniskt med plats för stor säng och god förvaring. Väggar är förslutna i en rogivande ton och det genomgående parkettgolvet som följer i bostaden. Sovrummet har gott om förvaring i form av garderober med skjutdörrar längst med hela ena sidan av väggen.

Vardagsrum:
I anslutning med hallen når man ett rymligt, ljust och socialt vardagsrum med vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. De väl tilltagna sociala ytorna gör att det finns god plats för såväl soffgrupp och matmöbel. Rummet har ljusa väggar och vackert golv. Både vardagsrum och kök har öppnats upp med valv istället för dörrar vilket ger en ytterligare öppen och luftig känsla samtidigt som man skiljer matoset i köket från vardagsrummet får man ändå en social känsla.

Kök:
Vidare från vardagsrummet når Ni köket som är nyrenoverat i ett mycket snyggt och stilrent kök från Ikea, färgerna går i en ljus rogivande ton som möts av ett snyggt mörkare stänkskydd som även går i en matchande bänkskiva vilket ger ett fint sammanhängande. Köket är vältilltaget och har gott om förvaring samt gott om arbetsyta. Från köket når man den inglasade uteplatsen med terrassen som ger ett mycket trevligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med:
-Kyl
-Frys
-Inbyggd mikrovågsugn
-Inbyggd ugn
-Häll
-Fläkt
-Diskho

Uteplats & Terrass:
På en del av lägenhetens trivsamma uteplats finner man ett mysigt och inglasat uterum med infravärme och plats för soffgrupp där du kan njuta av årets alla årstider. I anslutning till denna trevliga inglasade uteplatsen når man en terrass som ger dig möjligheten att ställa ut grill för en trevlig grillkväll. Här får Ni lyxen att välja ute eller inne alla tider om året!

Förråd:
Till bostaden följer dubbla förråd varav ett med gott om förvaring av större föremål som man inte önskar tar plats i bostaden sedan ett ytterligare förråd som även är kylreglerat perfekt för mat och dryck.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 950 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

68 kvm

Gatuadress

Solstickegatan 13

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Beskrivning av förråd m.m.

Till bostaden hör ett vältilltaget källarförråd med gott om plats för extra utrymme. Samt ett matkällarförråd.

Lägenhetsnummer BRF

8-2064-1-15-9

Våningsplan

1 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB:s Svavelstickan

Organisationsnummer

716403-5607

Allmän information

Välkomna till Brf Svavelstickan, En mycket välskött och stabil Hsb förening.
Här har man koll på allt som krävs. Trädgård som ekonomi och man lämnar inget åt slumpen. Tack vare föreningens goda ansvar för planeringar är föreningen mycket solid och stabil. Man har bra upplägg för renoveringar och underhåll för att hålla föreningens fastigheter i gott skick. Hsb ger dig som boende möjligheten att luta dig som boende tillbaka och njuta av ditt hem.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-tv via ComHem, där ett basutbud av kanaler ingår i avgiften.
Bredband via ComHem ingår i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme, Mekanisk till- och frånluft med värmeväxlare.

Byggnadskommentar

Totalt i föreningen finns 93 lägenheter samt 2 lokaler. Till föreningens medlemmar har man även som boende tillgång till föreningens carportar och parkeringsplatser.

Utförda renoveringar

Gjorda renoveringar:
Målningsarbeten 2011
Ny innergård/yttermiljö 2011
Byte av fläktar och styrutrustning samt genomgång av ventilation 2013
Nytt databaserat boknings-och porttelefonsystem 2014/2015
Igenläggning av lekplatser och omplantering av rabatter 2015
Målning samt byte av belysning i trapphus 2017-2018
Upprustning av lekplats i samarbete med Brf Tändstickan 2017
OVK-besiktning 2017
Byte av bärande stolpar på balkonger 2017
Byte av belysningsarmaturer på stolpar utomhus 2017
Markarbete samt byte av buskar på en innergård, byte av belysning på husfasader, samt på cykelförrådsfasader och inne i carportar 2018
Renovering och målning av fasader på carportar 2018
Stadgeenlig fastighetsbesiktning utfördes av styrelsen under 2015
Styrelsen följer dessutom kontinuerligt upp föreningens egendom.

Kommande renoveringar

Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen. När det gäller dessa planerade underhåll och och kostnaderna för dessa underhåll ska de inte påverka årsavgifter.

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningens övriga utrymmen finns bl.a. en övernattningslägenhet med tillhörande bastu att hyra för medlemmarna.
Föreningen erbjuder även en gemensamhetslokal perfekt för samlingar och festligheter och finns att hyra för föreningens medlemmar.
Övriga utrymmen som finns att erbjuda för de boende är cykelförråd, källarförråd, tvättstuga med torkskåp och bilvårdshall.
Det finns fruktträd och bärbuskar i trädgården och gemensamma sittgrupper på innergården.
Mitt på området finns en lekplats. Mattställning för att piska mattor. Det finns en rotunda utomhus där man kan ha festligheter på sommaren så som t.ex. trevliga grillkvällar.

Antal lägenheter

93

Byggnader

Byggår

1991

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 582 SEK/månad

Andelstal

0,83592

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

P-plats finns att hyra mot en mycket förmånlig kostnad om 150 kr/månad. Det finns också möjlighet till carport för en avgift om 300kr/mån Dessa alternativ sker tilldelning via separata köer. Det finns dessutom el-platser med ladd-stolpar för elbil.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy