Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 650 000 SEK / Pris
Adress
3-1407, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
80 kvm
Avgift
3 847 SEK / mån
Rum
3 rum

En trea utöver det vanliga

Genomgående planlösning med två balkonger, enastående utsikt samt kök och vardagsrum i öppen planlösning är några av attributen som kännetecknar treorna på Skimras långsida.

Här har lagts ett stort fokus på detaljer. Balkongräckena i glas är utan ledstänger och med dolda infästningar. Ovan de stora fönsterpartierna finns en belyst nisch med automatiska solavskärmningsgardiner, och då har vi bara nämt två saker.

Förutom allt ovanstående är även byggnaden och dess läge speciellt. Här bor man mitt emellan allt - Riberborgsstranden, Slottsparken, Centralstationen och Lilla torg - Men ändå på ett väldigt lugnt läge vid vattnet. Den vackra arkitektritade byggnaden kommer bli som ett landmärke i sig och de boende kommer få nyttja de fina gemensamma faciliteterna som t.ex den stora takterassen, relax-avdelningen, spabadet eller motionsrummet.

Observera att alla uppgifter är preliminära och att detaljer förändras fram tills förhandsavtal tecknas i maj/juni i år.

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

6 650 000 SEK (Pris)

Tillträde

2024

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

80 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

3-1407

Våningsplan

5 av 9

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Skimra

Organisationsnummer

769637-8202

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Skimra är en äkta förening som förvaltar fastigheten Löjan 4. Föreningen bildades 2019 och byggnaden planeras att färdigställas 2024 och kommer bestå av ett bostadshus. I byggnaden kommer 58 lägenheter finnas, samtliga är bostadsrätter. Föreningens adress/adresser är ännu inte fastställda. Föreningen äger marken.

EKONOMI
Se kommande kostnadskalkyl, kontakta mäklare för mer information.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Se kommande kostnadskalkyl, kontakta mäklare för mer information.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På nionde våningen finns en spa-anläggning med bastu och bubbelbadkar intill ett motionsrum - båda bokningsbara via appen. Här finns också en stor takterrass som vetter åt sydväst och bjuder på en bländande utsikt. Med en grön och lummig miljö samt flera sittlounger är detta en verkligt trivsam mötesplats. Sist men inte minst finns också en gästlägenhet på takterrassen, även den givetvis bokningsbar med hjälp av appen.

De flesta förråden kommer vara belägna i källaren, men vissa förråd planeras i trapphuset eller i anslutning till lägenheterna.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen kommer vara ansluten till fiber.

GARAGE OCH PARKERING
I källarplanet finns garage med 37 bilplatser, laddstationer, ellådcykelpool, bilpool, mc-parkeringar och en cykelverkstad. Ytterligare tre bilparkeringsplatser för boende i Skimra finns på kvartersgatan.

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2019

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

2024

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 847 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Avgiften avser endast grundavgift. Värme och vatten debiteras separat varje medlem efter indivuduell förbrukning.

Andelstal

1,5115

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

420 SEK/månad

Vatten

251 SEK/månad

Summa driftkostnad

671 SEK/månad

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Skimra ligger mitt i Citadellsstaden, den nya stadsdel som har byggts på Malmös kanske bästa läge - precis intill Malmös gamla charmiga stadskärna, de lummiga Kungs- och Slottsparkerna, Västra Hamnen och inte minst, den långa Ribersborgsstranden med sina badbryggor.

Vattnet är ständigt närvarande vid Skimra - såväl i kanalen med sina båtplatser lyxigt placerade precis utanför entréerna som vid det idylliska promenadstråket längs Citadellsvägen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta