Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
675 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Trandaredsgatan 35, Trandared, Borås
Typ
Bostadsrätt
KVM
25.4 kvm
Avgift
1 251 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trevligt förstaboende på populära Trandared!

Välkommen till Trandaredsgatan 35 och denna kvadratsmarta etta!

Här erbjuds en fräsch och trevlig förstabostad med bland annat ett nyrenoverat helkaklat badrum med tvättmaskin, praktiskt kök med köksö som både fungerar som arbetsyta och matplats samt ett rymligt förråd med plats för kläder och förvaring. Förutom detta har lägenheten även en låg månadsavgift om 1 251 kr/månad. Utöver månadsavgiften tillkommer obligatoriska tillägg om 203 kr/mån. Totala månadsavgiften för bostaden är därmed 1 454 kr/månad.

Bostaden är belägen i det trevliga området Trandared där du har närhet till det mesta. Endast några minuters gång från bostaden finner du Kransmossens Friluftsområde samtidigt som du med buss direkt utanför tar dig vidare till Centrum och livsmedelsbutik på endast några minuter. För mindre mathandling har du även 2 livsbutiker inom gångavstånd från bostaden.

Anmäl intresse och boka in dig till visning via hemsidan eller genom att kontakta ansvarig mäklare.

Allmän information

Pris

675 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

25.4 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Trandaredsgatan 35

Ort

Borås

Kommun

Borås

Lägenhetsnummer BRF

303402001-005

Våningsplan

3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Hjälmen 10

Organisationsnummer

764500-4628

Allmän information

BYGGNADSÅR
1963

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Gjorda renoveringar:
Relining gjord 2012.
Säkerhetsdörrar insatta
Nya kall- och varmvattenledningar indraget 2015
Fasadbyte samt byggnation av inglasade balkonger under 2021/22

Föreningen följer en underhållsplan. Se mer i årsredovisningen.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 64

Antal lägenheter

64

Ekonomi

Månadsavgift

1 251 SEK/månad. I avgiften ingår Månadsavgift 1 251 kr inkl vatten samt TV. I lägenheten finns fiber, avgift för detta tillkommer på månadsavgiften. Utöver månadsavgiften tillkommer obligatoriska tillägg avseende: Bränsleavgift 203 kr.
Total månadsavgift inkl. obligatoriska tillägg: 1 454kr.

Andelstal

0,75718

Andel av månadsavgift

0,77596

Överlåtelseavgift

1 163 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

465 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta