Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 195 000 SEK / Utgångspris
Adress
LM Ericssons väg 16, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
78 kvm
Avgift
4 225 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till LM Ericssons väg 16!

Kontakta mäklaren för möjlighet till privatvisning! Sällsynt gaveltrea med två balkonger i populära Trädgårdarna!

Välkommen till LM Ericssons väg 16 och denna läckra bostad uppförd 2015 där ni bara kan flytta in era möbler och trivas från dag ett.
Huset innehar arkitektritade fasader i en modern och skandinavisk design där varje del av bostaden är elegant utformad med stilrena linjer, ljusa luftiga ytor samt högklassiga materialval för att låta just din inredningsstil sätta prägel på hemmet. Lägenheten är belägen i ett bra läge med närhet till bra kommunikationer, Tyresö Centrum, flertalet gym samt naturområden.

- Tillträde enligt överenskommelse.
- Högt upp i huset.
- Dubbla balkonger med sol från morgon till kväll.
- Varmgarage nås från hiss.
- Avgiften inkluderar värme, vatten, fiber, tv samt källarförråd.
- Stabil BRF med tvättstuga & 3 st gästlägenheter.
- Genomgående hög klass med fina material.
- Förråd tillhör.
- Centralt och bekvämt läge med allt man önskar i omgivning.

Bostaden innehar en genomgående hög standard med kvalitativa materialval så som cararramarmor och ekparkett. Här andas bostaden exklusivitet och lyx.

När vi kommer in genom entrén möts vi av en välkomnande hall med goda möjligheter för förvaring samt avhängning av säsongens alla assessorer. Hallen går i ljusa ytskikt som är genomgående för hela lägenheten.

Rakt fram från hallen finner vi det kvalitativa köket från Ballingslöv som är fulländat i form och funktion samt erbjuder allt för att skapa de bästa möjligheterna för den hängivna hemmakocken. Köket och vardagsrummet ligger i anslutning mot varandra och skapar en härlig social planlösning.

Vardagsrumsdelen är rymlig och innehar härliga sociala ytor där det finns goda möjligheter att skapa trevliga minnen med vänner. Här finns det bra med utrymme för såväl stor soffgrupp som övrigt möblemang. Från vardagsrummet når vi bostadens ena balkong där det finns plats för utemöbler.

Intill vardagsrummet är det första sovrummet beläget. Sovrummet är rymligt och innehar plats för dubbelsäng samt mindre möblemang efter tycke och smak.

När vi fortsätter in till andra delen av bostaden finner vi lägenhetens badrum samt gästtoalett. Bostadens badrum har fönster för ljusinsläpp, är helkaklat och innehar dusch, WC, handfat med kommod under för extra förvaring samt en smart tvättpelare.
Gästtoaletten innehar WC samt handfat. Båda badrummen med ljust klinker och kakel.

Det andra sovrummet finner vi när vi fortsätter vidare in i lägenheten. Sovrummet är stort och rymligt och innehar en mindre klädkammare för bra förvaring av säsongens alla plagg. Här finns det gott om utrymme för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Från sovrummet når vi utgången till bostadens andra balkong som i stor skala skänker sol från mitt på dagen till den seglar ned över horisonten.

OMGIVNINGEN
Läget är optimalt med suveräna kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på 15 min samt Stockholm City på 20, perfekt för den som pendlar!
För föreningens bilresenärer finns det varmgarage med avspolningsplats under husen. Garaget når du bekvämt genom att ta hissen ner.
Närområdet bjuder på allt som går att önska så som flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, populära skolor, vårdcentraler samt matbutiker som Willys. Även Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel finns bara en kort promenad bort.

BRF
Föreningen är mycket stabil och innehar tre gästlägenheter i samma port samt en tvättstuga belägen i port 14. Till bostaden tillhör ett rymligt varmförråd som nås från hiss. Varmgaraget nås från hiss där även avspolningsplats finns att tillgå.

Låter detta som något för dig? Anmäl gärna ditt intresse via formuläret eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

VÄLKOMMEN HEM

Allmän information

Pris

3 195 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

78 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

LM Ericssons väg 16

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Lägenhetsnummer BRF

B1-1301

Våningsplan

4 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Tyresö Trädgårdar

Organisationsnummer

769625-3744

Allmän information

Brf Tyresö Trädgårdar erbjuder vackra boenden med fokus på ljus och frihetskänsla. Föreningens fyra byggnader är trähus, varav fasad mot gata pryds av vacker puts varvat med trä vid portuppgångarna. Uteplatser och fasad mot innergård är av samma vackra träslag. Lägenheterna är byggda med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilka ofta är centrerade i bostaden och ger bra ljusflöden i alla sovrum.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av gällande prisbasbelopp för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras köparen 2,5 % av gällande prisbasbelopp i överlåtelseavgift.

Föreningen tillåter delat ägande.

Brf bildades

2012

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Föreningen har bytt ut porttelefoner med förbättrad funktion i alla portar.
Under 2020 färdigställs innergården med härliga trädgårdsarrangemang och grillplats.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns källarförråd till varje bostad i garageplan, cykelförråd finns och en grovtvättstuga finns på LM Ericssons väg 14.
Det finns även tre stycken övernattningslägenheter (2 rok) på LM Ericssons väg 12 som kan hyras av föreningens medlemmar.

Antal lägenheter

114

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 225 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ingår: Värme, vatten, bredband, tv och källarförråd.

Överlåtelseavgift

1 138 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

455 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Varmgarage under husen som nås med hissen, det finns 90 platser och avspolningsplats. Parkeringsplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar för 900 kr/månaden, separat kösystem.
I kvarteret finns det gästparkeringar runt husen samt parkeringsgarage på ca 100 meters avstånd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl