Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rubingatan 1, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
79.5 kvm
Avgift
4 778 SEK / mån
Rum
3 rum

Härlig gavel trea med inglasad balkong på vån 1/3!

Unikt tillfälle att förvärva denna gaveltrea med inglasad balkong i härligt solläge endast en våning upp!
Bostaden är väldigt ljus och belägen bekvämt endast en trappa upp. Välkomnande och luftig hall med klinker på golvet och gott om plats för avhängning.
I det kompletta köket finns det gott om förvaring, stilrena färgkombinationer med gråa luckor och vitt kakel satt i halvförband som stänkskydd samt naturlig plats för middagssällskap. Två generösa sovrum med gott om plats för garderober, ena sovrummet med helt egen walk-in closet som nås från sovrum och hall! Stort och fräscht helkaklat badrum som renoverats i föreningens regi 2017 med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna samt vardagslyx med fräscht helkaklat grovkök och tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet och köket förenas i ett öppet samband med mindre skiljevägg. Detta resulterar i en stor social yta med plats för såväl matbord som sektionssoffa. Rummets stora fönster bjuder på härlig naturligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås lägenhetens guldkorn, den stora och mysiga balkong som är vänd mot lugnet på gården och erbjuder många soltimmar.

- I avgiften ingår kabel-TV, VA och värme!

Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil Riksbyggen förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy