Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Turingevägen 41A, Älvsjö - Örby, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
63 kvm
Avgift
2 792 SEK / mån
Rum
2.5 rum

högst upp i huset med soldränkt balkong

Välkommen till denna moderna och trivsamma 2,5 rok belägen i Örbys fridfulla villakvarter.

Här erbjuds ett hem med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och sol från två väderstreck. Välplanerad planlösning med goda sociala ytor som inbjuder till trevligt umgänge. Mysig och rymlig balkong högst upp i byggnaden i ett härligt solläge. Lägenheten erbjuder vidare ett modernt kök med goda arbetsytor och matplats som möjliggör härliga middagar med både vänner och familj. Rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och möblemang. Fräscht nyrenoverat badrum (2020), helkaklat med dusch, golvvärme, WC och mycket praktiska skåp med förvaringslösningar. Fridfullt sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna gör hemmmakontoret samt goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet inbyggda garderober.

På Turingevägen 41A bor du i en stabil förening där föreningen äger marken själva. Den är dessutom väldigt lågt belånad med en belåningsgrad på 3 810 kr per kvm bostadsrättsyta. Separat förråd och matkällare ingår.

Bostaden ligger beläget i Örby villaområde. Örby centrum håller för tillfället på att byggas om för att skapa ett ännu bättre utbud av butiker och bostäder. Intill Örby ligger också Älvsjö med övrig service såsom apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger, matbutiker och olika gym-kedjor. För den som vill storhandla så är Willy´s stormarknad placerat mellan Örby och Älvsjö, här finns även systembolaget.

Inom cykel- och promenadavstånd från bostaden finns flera guldkorn. För den som gillar friluftsliv och träning finns Älvsjöskogens naturreservat och för ett svalkande dopp eller långfärdsskridskor rekommenderas Långsjön. Där finns även grillplats och Beachvolleybollplan. Vill ni äta gott finns massor av spännande matställen och fik runtom Älvsjö i form av; Långbro Värdshus, Älvsjö bageri, Aloé, Vivels konditori, Fru Marias Bak, TESO sushi, Rinos Bodega, och Herrängens gård.

Sammanfattningsvis:
- Högst upp i huset
- Insynsfritt läge
- Yteffektiv planlösning
- Väl tilltagna rum
- Exklusivt renoverat badrum
- 10 min gångavstånd till pendeltåg
- Stabil förening
- Populärt område
- 20 meter till buss mot T-bana

Ta chansen och köp detta inbjudande drömhem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy