Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Åkerögränd 4, Örby, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
70 kvm
Avgift
4 628 SEK / mån
Rum
3 rum

Välrenoverad trea med härlig balkong i sydvästläge!

Varmt välkommen till denna trevliga och stilrena trea i mysiga Örby med balkong i soliga sydväst mot föreningens trivsamma grönområde.

Lägenheten är i genomgående gott skick med parkettgolv, målade väggar samt renoverat kök och badrum. Här kan ni flytta in direkt. Det stilrena köket erbjuder bra arbetsytor, integrerade vitvaror och bekvämligheter som diskmaskin. Här finns även plats för matgrupp invid fönster. Helkaklat badrum med bland annat golvvärme och tvättmaskin. Två väldisponerade och stora sovrum som båda rymmer dubbelsäng och god förvaring. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusinsläpp. Här når du den trevliga balkongen i sydvästläge.

Ekonomiskt stabil och välskött brf i mysiga Örby nära service, förskolor, Örbyskolan och Älvsjö C samt bra kommunikationer. Föreningen äger marken och är lågt belånade med endast 2 270 kr i lån/kvm (enligt årsredovisningen 2020). Det finns även 7 st lokaler med hyresrätt som kan ses som en dold tillgång. Till lägenheten hör Källarförråd samt matkällare.

Örby centrum håller för tillfället på att byggas om för att skapa ett ännu bättre utbud av butiker och bostäder. Närhet till Bandängen parklek och mysiga Aspöparken gör det till ett populärt tillhåll för barnfamiljer. Dessutom återfinns både flertalet förskolor och fyra grundskolor i närheten. 100 m till busshållplats och ca 850 m gångavstånd till tunnelbanans gröna linje och centrum med mataffär, apotek, tandläkare, fik och all önskvärd service.

Intilll Örby ligger också Älvsjö med övrig service så som apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger, matbutiker och olika gym-kedjor. För den som vill storhandla så är Willy´s stormarknad placerat mellan Örby och Älvsjö, här finns även systembolaget.

Inom cykelavstånd från bostaden finns flera guldkorn. För den som gillar friluftsliv och träning finns Älvsjöskogens naturreservat och för ett svalkande dopp eller långfärdsskridskor rekommenderas Långsjön. Där finns även grillplats och Beachvolleybollplan. Vill ni äta gott finns massor av spännande matställen och fik runtom Älvsjö i form av; Långbro Värdshus, Älvsjö bageri, Aloé, Vivels konditori, Fru Marias Bak, TESO sushi, Rinos Bodega, och Herrängens gård.

Ta chansen till ditt nya drömhem redan idag - Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy