Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vedevågslingan 34, Rågsved, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
86.6 kvm
Avgift
4 865 SEK / mån
Rum
4 rum

chans till fullträff i skuldfri förening nära tunnelbanan

Välkommen till denna charmig fyra i 50-tals stil på populära Vedevågslingan 34.

Nu kommer chansen att förvärva en mycket fin fyrarummare med funkiskänsla och stor potential i en av områdets bästa bostadsrättsföreningar. Skuldfri. Mycket bra ekonomi. Trevliga grannar och god gemenskap. I dagens tuffa bostadsmarknad kan du genom att köpa denna lägenhet trygga dig själv med en helt skuldfri förening som har flera hyresrätter kvar som kan ses som dolda framtida tillgångar. Varken du eller banken behöver oroa er. Man för dessutom diskussioner på att renovera balkongerna och göra dem ännu större.

Bostaden erbjuder tre trivsamma sovrum i varierande storlek varav ett master bedroom med smart integrerad garderobsförvaring. Stort vardagsrum med goda sociala ytor och härligt ljusinsläpp från rejäla fönsterpartier samt utgång till balkong. Ljust och trevligt kök i charmig 50-tals stil. Stor matplats för ca 8-10 personer. Även här finns en till utgång till balkong. Ljust badrum med tvättmaskin och en praktisk separat WC. Källarförråd och matkällare ingår.

Bostadens höjdpunkt är den stora balkongen vilken har det bästa läget i föreningen med fri utsikt över föreningens grönskande park där det finns lekplats och odlingsbackar för den som har gröna fingrar. Under sommartid brukar det även grillas och umgås här. Perfekt för att bjuda över vänner och familj. Lägenheten ligger med kanonläge i Området. Nära till tunnelbana och bussar, naturområden, skolor och lokalt centrum. I föreningen finns det även bekväma möjligheter att hyra en övernattningslägenhet, använda fräscha tvättstugor och hyra garage alternativt p-plats.

Varmt välkommen att kontakta mäklare vid intresse av detta drömhem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy