Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Engelbrektsgatan 9, Centralt/Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
43 kvm
Avgift
2 598 SEK / mån
Rum
1 rum

Stilren, charmig och central etta på attraktiv adress på Engelbrektsgatan

I omtyckta Brf Beckasinen erbjuds nu ett mycket attraktivt boende i form av en luftig etta på 43 kvadratmeter. Här bor man på en mycket central adress med några minuters promenad från såväl centralstationen som citypulsen. Innanför dörren möts man av ett ståtligt första intryck tack vare den generösa takhöjden och den luftiga känslan. Flertalet stilfulla detaljer såsom bland annat köksbänkskiva i sten, nyrenoverat duschrum, djupa fönsternischer med marmorskivor och vackra trägolv i vardagsrummet och vardagsrummet.

Här erbjuds en bostad belägen på fjärde våningen vilket innebär ett högt, fritt läge med ett generöst ljusflöde in i hela lägenheten. Stort allrum med goda sociala ytor för umgänge samt plats för säng. Köket är väldisponerat med bra arbetsytor med påkostade vitvaror, diskmaskin samt med utrymme för matplats. Praktisk förvaring i hallen i form av platsbyggda garderober. Fräscht duschrum med renoverings år 2016. Här finns det bekvämligheter som golvvärme, takdusch, vägghängd toalett och handfat. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Bostaden totalrenoverades år 2016 där bland annat nytt golv lades, nytt trägolv, duschrum renoverades, nytt kök, sänkt tak i hall med spotlights, nydragen el och ommålning av alla ytskikt.

Mycket väletablerad HSB-förening med låg belåning och välunderhållen fastighet. Till lägenheten hör två förråd, ett på vinden och ett i källaren. Gemensam tvättstuga i källaren samt cykelförråd. Bostadsrättsföreningen har en mycket trevlig och grönskande innergård med en gemensam grillplats som man kan nyttja under sommaren. De nyinsatta fönsterna från år 2013 tillför bra ljudisolering.

Ett tillfälle som definitivt bör tas till vara på. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning av denna citypärla!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy