Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Uppfartsvägen 8, Vån 4, Råsunda, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
36 kvm
Avgift
2 552 SEK / mån
Rum
1 rum

Högt upp i huset i en stabil förening med enorm balkong i sydvästläge!

Mysig 1:a med högt, fritt läge i hjärtat av Råsunda! En av lägenhetens pärlor är absolut den ovanligt stora balkongen i sydvästläge där plats för flertalet möblemang ges och där solens strålar träffar från tidig morgon till sen kväll. Bra planlösning kombinerat med ett fint skick gör denna lägenhet till en riktig pärla. Ljust kök med ny diskmaskin, kyl och frys samt gott om förvaring och arbetsyta. I köket finns en solig plats för matbord med stolar för 4 personer. Allrummet rymmer såväl soffa som en bredare säng och fullkomligt badar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna. Stambytt och fräscht badrum med en härlig dusch där plats finns för tvättmaskin. Gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och förråd finns på vinden. En mycket trivsam lägenhet som har precis allt! Centralt och bra läge med T-bana, restauranger, service, biograf och grönområden precis runt knuten.

BRF Apeln 2 är en äkta och stabil förening som äger marken och består av 37 bostadsrätter samt två lokaler. Föreningen har de senaste åren genomfört många av de "stora" renoveringarna såsom Stambyte (2013) Elstambyte (2013) Takbyte (2014) och Fönsterrenovering (2016) och har trots detta lyckats hålla såväl belåningen som månadsavgifterna på låga nivåer samtidigt som föreningen stadigt har amorterat av sina lån varje år.

På Uppfartsvägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

För mer information och privatvisning ombes kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström på 076 897 57 95

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy