Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Hagagatan 17, Haga, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
52.7 kvm
Avgift
4 193 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin renoverad tvåa i ett av Karlstads bästa lägen!

Varmt välkomna till Hagagatan 17 och denna fina och välplanerade tvåa om 52,7 kvm. Lägenheten är belägen högst upp i huset och har en fantastisk utsikt över älven och Gubbholmen. Här erbjuds en rymlig hall med stora garderober med skjutdörrar. Ett nyrenoverat och smakfullt kök med ljusa ytskikt i anslutning till vardagsrummet som har utgång till den mysiga balkongen med plats för enklare möblemang. Ett harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och stor intilliggande klädkammare för optimal förvaring. Helkaklat duschrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är utrustad med centraldammsugare och värms upp via golvvärme. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Haga är en mycket populär del av Karlstad med närhet till butiker, restauranger, caféer, barer och mataffärer. Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden och härliga promenadstråk längs älven och Gubbholmen. Här har du dessutom nära till bra kommunikationer och bussen till Universitetet avgår ett stenkast från porten.

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig entréhall med fin ekparkett och ljusa väggar. Bra förvaring i hel garderobsvägg med skjutdörrar (-22) och plats för klädavhängning till höger.

KÖK
Nyrenoverat IKEA-kök från 2020 med vita skåpsluckor, grå bänkskiva och bakomliggande vitt kakel. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Vitvarorna består av en kombinerad kyl/frys, spishäll, ugn i arbetshöjd, köksfläkt, inbyggd micro och diskmaskin. Bra förvaring i överskåp samt öppna hyllor i ek. Här finns gott om plats för köksmöbel samt ett fint laminatgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
I anslutning till köket ligger vardagsrummet med ekparkett och ljust tapetserade väggar. Glasparti skärmar av kök mot vardagsrum och gör att lägenheten får ett fint och naturligt ljusinsläpp. Här finns utgången till balkongen med utsikt mot älven och Gubbholmen.

SOVRUM
Hemtrevligt sovrum med ljusa väggar och mysig heltäckningsmatta på golvet. I anslutning till sovrummet finns en rymlig klädkammare med laminatgolv och ljusa väggar.

DUSCHRUM
Fräscht helkaklat duschrum med duschväggar i klarglas, handfat, spegel, skåp och wc. Stort plus för kombinerad tvätt/torktumlare från 2020.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar 2005 Energideklaration Årsredovisning -22

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 695 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

52.7 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Hagagatan 17

Ort

Karlstad

Kommun

Karlstad

Lägenhetsnummer BRF

1014

Våningsplan

4 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Hagaparken

Organisationsnummer

769603-1835

Allmän information

Föreningens består av ett flerbostadshus med 14 bostadsrätter. Den totala bostadsytan är 1 076kvm.

Brf bildades

1999

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Internet och kabel-tv

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och FTX ventilation. Golvvärme i lägenheten.

Utförda renoveringar

2015: Föreningen har installerad automatisk dörröppning med kodlås mot bakgården.
2015: Nya postfack har köpts in.
2014: Avloppsstammarna rensades
2014: Asfaltering på gården vis gästparkeringen samt framför gårdsentrén
2013: OVK-besiktning utförd
2012: Entrédörrar har restaurerats och behandlats

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns ett förråd och cykelförråd i entréplan.

Antal lägenheter

14

Byggnader

Byggår

1999

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Hiss från markplan

Ekonomi

Månadsavgift

4 193 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Andelstal

5,62200

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Carport med strömuttag finns med avgift 350 kr/mån. Separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

90 kWh/m²

Energiklass

D

Beskrivning

Övrigt

Centraldammsugare.

Områdesbeskrivning

Haga är en central stadsdel i staden Karlstad. Den avgränsas av pråmkanalen i väster, Klarälven norrut, samt järnvägen och Hagaleden. Haga består till stor del av höghus med butiker och restauranger i bottenplanet och lägenheter i våningarna ovan. I Haga har du bra närservice med matbutiker, kiosker, mysiga restauranger och Karlstad CCC som stod färdigt efter ombyggnation i januari 2011. Härliga promenadstråk längs Klarälven, eller ta en härlig sommarkväll på Gubbholmen vid kanten av Karlstads anrika stenbro.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl