Länk kopierad!

Visningar

ons 6 jul 17:00 - 17:30
Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du annan visningstid kontakta mäklaren Julia Hellman!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 550 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Kobbeslätten 6, Askim - Sisjön, Askim
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
3 316 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad 2:a med enastående utsikt!

En modern och elegant lägenhet, nyproducerad 2020 som erbjuder ett boende med hög kvalitet, bekvämligheter och en enastående utsikt!
Lägenheten är i mycket fint skick och erbjuder stora fönsterpartiet skapar ett naturligt ljus och luftig atmosfär. Här finns stilrent, fullutrustat kök från Ballingslöv med rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin. Stilrent badrum med vardagslyx såsom golvvärme, spotlights samt tvättmaskin och torktumlare!
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om plats för förvaring i hel garderobsvägg i hallen.

I attraktiva Askim, i västra Göteborg bor du i perfekt läge nära stad och natur ovanför Sisjöns handelsområde.
På ett par minuter är du i Sandsjöbackas naturreservat som är mycket omtyckt och bjuder på långa cykel och vandringsleder och fantastiska naturupplevelser. Varma sommardagar kan du ta ett dopp vid Sisjöns badplats eller ta dig ner till Askimsbadet och njuta av härliga havsbad. På 20-25 min cyklar du in till Linnéplatsen där det erbjuds stort utbud av restauranger, caféer och butiker.
Varmt välkommen att trivas!

Rumsbeskrivning

Hall
Rymlig hall med vacker vitlaserad ekparkett som sträcker sig in i lägenhetens övriga rum och skapar en fin helhetskänsla. Gott om plats för avhängning samt förvaring i fem garderober längs hallen. Intill ytterdörren finns loftgången in mot gården i härligt sydvästläge!

Kök-Vardagsrum
Från hallen kommer man in i det eleganta vardagsrummet och köket. Gråa luckor och matchande kakel ovan arbetsbänken. Komplett kök med kyl och frys, ugn, häll, diskmaskin, mikro och fläkt. Den öppna planlösningen med vardagsrummet skapar ljus och luftig miljö med gott om plats för umgänge. Stora fönsterpartier bidrar till det naturliga ljuset. Från vardagsrummet nås lägenhetens guldkorn, en fritt belägen balkong med enastående vidsträckt utsikt.

Badrum
I anslutning till hallen finns stilrent badrum med vitkaklade väggar. Ytan är väldisponerad med kombimaskin samt komplett med bänk och skåp ovanför. Vardagslyx med golvvärme och spotlights. Övrig utrustning består av tvättställ, underskåp, spegel med belysning, handdukstork, wc och dusch med vikdörrar i glas.

Sovrum
I sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng och avlastningsbord. Även här följer samma fina golv och vitmålade väggar samt stilren fondvägg.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Kobbeslätten 6 Årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 550 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

54 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kobbeslätten 6

Ort

Askim

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

1108

Våningsplan

2 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Askkronan 2

Organisationsnummer

769636-8609

Allmän information

https://brfaskkronan2.se/

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen är ansluten till ett öppet bredbandsnät med fiberanslutning.
Internet: Föreningen är ansluten till ett öppet bredbandsnät med fiberanslutning.

Uppvärmning och ventilation

Typ av ventilation: FTX

Antal lägenheter

49

Byggnader

Byggår

2018-2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 316 SEK/månad. I avgiften ingår Värme och kallvatten ingår i månadsavgiften. (Individuell mätning och debitering av varmvatten och el.)

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjningar.

Andelstal

1,84760%

Andelstal insats

1,85%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

150 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 40 platser till sitt förfogande i parkeringshuset där alla 40 för närvarande är uthyrda. Vid frågor gällande parkering, eller om du vill ställa dig i kö för en parkeringsplats, kontakta Axcell som har hand om föreningens parkeringsplatser på . I dagsläget är det endast möjligt att hyra en parkeringsplats per lägenhet. Kostnaden för en parkeringsplats är 850kr i månaden.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

73 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

75 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta