Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Barrskogsvägen 3, Tyresö Skogsstad, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
61 kvm
Avgift
3 816 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Barrskogsvägen 3!

Denna bostad är REDO för försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information samt visning.

Modern och ljus lägenhet med sol från morgon till kväll!
Välkommen till Barrskogsvägen 3 och denna efterlängtade bostad belägen på lugn och hemtrevlig återvändsgata i populära Tyresö Skogsstad.

Lägenheten är i mycket gott skick och har ett fint gavelläge med rymlig balkong där solen lyser från lunch till kväll, hela året om.
Bostaden har i övrigt en optimal planlösning med väl tilltagna sociala ytor samt stora fönsterpartier i söder som skänker bostaden massiva ljusinsläpp.
Tack vare fastighetens placering utan framförvarande hus har man ett insynsskyddat boende av högsta rang med vy över Skogslunden.
Föreningen innehar del i varmgarage och är beläget i centrala delarna av Tyresö med gångavstånd till matbutiker, Tyresö Centrum, flertalet gym som SATS, Friskis, Actic, naturområden och idrottsplatser. Busshållplats med direktbussar till Gullmarsplan samt Stockholm City finns belägen 1 min från porten.

- Fri utsikt & utan insyn.
- Rymlig och trevlig balkong (möjlig att glasa in).
- Stilren och elegant med många tillval.
- Direktbuss till Gullmarsplan (19 min) & Centralen (28 min).
- Lugnt och tryggt område med fina omgivningar.
- Bra förening med stabil ekonomi och gästlägenhet.
- Direkt närhet till bussar, gym (Sats/Actic), matbutik, Tyresö centrum.
- Källarförråd tillhör.

När du kommer in i bostaden möts du av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Här gör den genomgående ekparketten samt de ljusa och stilrena väggarna sig påminda.
Vidare öppnar bostaden upp sig med det rymliga och ljusa vardagsrummet där flertalet stora fönsterpartier erbjuder ett mäktigt ljusinsläpp till hela hemmet. Här finns gott om plats för flexibel möblering i helt insynsskyddat läge samt god rymd för rejäl matplats.

Köket från kvalitativa Marbodal ligger i öppen planlösning gentemot vardagsrummet vilket ger en öppen och social känsla. Köksluckor i vitt med fasade speglar är både tidlöst och ger köket en fin karaktär. Köket är välplanerat där ingenting har lämnats åt slumpen. Här finns goda arbetsytor, förvaring i skåp och lådor samt full utrustning från Siemens i rostfritt. Allt för att skapa bästa möjligheter till en trevlig och social matlagning.

Från vardagsrummet når vi utgång till den möblerbara balkongen där ni njuter med utsikt över skogslunden. Balkongen är godkänd för att glasa in om man önskar.

Sovrummet innehar mycket god rymd för dubbelsäng såväl som övrigt möblemang efter tycke och smak.

Lyxigt helkaklat badrum i stilrena färger med tvättställ, kommod, dusch, och tvätt- och torkmöjligheter.

Rymligt förråd tillhör bostaden och finns att tillgå i källaren som nås via hiss.
Bostaden innehar säkerhetsdörr.

FÖRENING
BRF Skogskanten är en förening som består av 76 bostadsrätter och en gästlägenhet att hyra för besökare.
Föreningen är medlem i samfälligheten som omfattar området i Skogsstaden och är befriad från fastighetsskatt till år 2030-31.
Ekonomin är stabil med gott överskott och föreningen håller en god amorteringstakt på sina långfristiga lån.

ATT BO I SKOGSSTADEN:
Närområdet bjuder på skandinavisk skog, bergsknallar, blåbärsbuskar samt trevliga uteplatser/lekplats i en härlig mix.
Skogsstaden har på kort tid blivit ett av de absolut hetaste områdena i Tyresö. Troligtvis mycket tack vare sitt lugna läge men där man inte försummar vardagens praktiska delar som närhet till Centrum, promenadstråk, matbutiker, bad, idrottsanläggningar samt populära gym som SATS, Actic och Friskis.

Direktbussar avgår från hållplats endast 50 meter bort och tar dig direkt till Stockholm City samt Gullmarsplan, perfekt för den som pendlar till jobbet eller för den som bara vill kunna ta en spontanare till stan. Parkeringar löper längs med Barrskogsvägen samt finns på närliggande parkeringsplats. Garage ligger beläget under Barrskogsvägen 4 och 6.

På det stora hela ett lugnt och fantastiskt boende i natursköna Tyresö där vardagens puls aldrig är långt borta.

Anmäl ert intresse och missa inte chansen att förvärva denna suveräna bostad, man vet aldrig hur länge det dröjer till nästa möjlighet.

VÄLKOMMEN HEM

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

61 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Barrskogsvägen 3

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Våningsplan

2 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Skogskanten BRF

Organisationsnummer

769629-6743

Allmän information

Föreningen äger marken. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som består av 76 st bostadsrätter.

Skogskanten är sista etappen i Tyresö Skogsstad och omfattas av sammanlagt 76 moderna lägenheter fördelade på två lamellhus. Bostäderna består av två till fyra rum och kök, med ett stort utbud av mindre lägenheter.
Naturen i omgivningen har bevarats, och runt omkring växer tall, ljung och blåbärsris. Kommunikationerna är mycket goda och busshållplatsen ligger bara några steg ifrån porten. Fina cykelvägar korsar området, och garageplats finns att hyra i grannföreningen. I närheten finns också ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, gym, skolor och service.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras köparen 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns cykelförråd, soprum, gästlägenhet samt källarförråd.

Antal lägenheter

76

Byggnader

Byggår

2016

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 816 SEK/månad. I avgiften ingår Ingår: Värme, kallvatten.
Föreningen debiterar uppvärmning av kallvatten separat.
Obligatoriskt tillägg om 220 kr för Telia Triple play som inkluderar bredband, tv samt IP-telefoni.

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Kostnad

750 SEK/månad

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Kostnad

300 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy