Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stora Brogatan 12A, Centrala Norrtälje, Norrtälje
Typ
Bostadsrätt
KVM
71 kvm
Avgift
2 813 SEK / mån
Rum
3 rum

Unik bostadsrätt i centrala Norrtälje med utsikt över stadskärnan i tre väderstreck.

Välkommen till Norrtälje centrum och den utsökt bostadsrätt högt upp i huset med bästa med vy över staden. Här har ni det mesta inpå knuten eller inom promenadavstånd.

När ni kommer in i denna ljusa bostadsrättslägenhet möts ni av en välkommande matplats med vacker utsikt mot Stora torget och Södrabergen.
har gott om ytor för samvaro och fest. Bostadsrätten är belägen på näst högsta våningen och nås bekvämt med hiss som går hela vägen från källaren.
I den välkomnande hallen finns det gott om plats för ytterkläder. Till vänster finns ett trevligt arbetskök med vacker vy mot Norrtälje kyrka och höger om hallen finns ett helkaklat badrum med klinkers på golvet och golvvärme, dusch, handfat, wc och tvättmaskin. Till höger intill badrummet finns biblioteket med ett fönsterparti i väster mot den stiliga kungsbalkongen. Biblioteket går att konvertera till ytterligare ett sovrum om behov finns. Jämte biblioteket finns det stora vardagsrummet med fönster både åt söder och väster samt utgång till den stilfulla cirka 7 m långa kungsbalkongen i väster med solstyrd markis, både dags- och kvällssol. Här kan ni sitta på balkongen och njuta av solen. Till vänster om hallen finns köket i klassisk stil, i köket finns gott om bänkytor, skåp, städskåp och förvaringsutrymmen. Det ljusa köket är utrustat med spis och kombinerad kyl/frys. Intill köket ligger sovrummet med utsikt mot öster och Norrtälje kyrka. I sovrummet finns en stor garderobsvägg med gott om utrymme för kläder.
Denna bostadsrätt anses av många som den bästa i hela föreningen med sitt unika läge och fönster i tre väderstreck (öst, syd, väst).
Den låga månadsavgiften 2 813:- är ytterligare en positiv faktor.
I månadsavgiften ingår förråd i källaren, värme, kall- och varmvatten, 12 TV-kanaler från Telenor och fiber till bostaden, innehavaren tecknar avtal med leverantören (öppen fiber).
Föreningen har egna parkeringsplatser. Det finns två typer dels de utrustade med motorvärmaruttag 250 kr/mån och de utan uttag 170 kr/mån.
Det är en separat kö när det gäller parkeringsplatserna och man tecknar ett separat avtal med föreningen.

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Norrgården är en välskött förening och har en stabil ekonomi till följd av bl.a. inkomster från sex kommersiella lokaler, två hyresrätter och en stark balansräkning (låg belåning per kvadratmeter). Detta gör att ha låga avgifter. Föreningens belåning är 2 921 kr/kvm vilket är att anses som väldigt lågt. Underhållsplanen och gjorda underhåll finns tydligt beskrivit i årsredovisningen. För ytterligare information om föreningen hänvisas till bostadsrättsföreningens årsredovisning som finns under dokument. I källaren finns föreningens gemensamma tvättstuga, torkrum, gym, snickarverkstad och cykelrum.

Norrtälje
Välkommen till Norrtälje den vackra pärlan i Roslagen som i år firar 400 år. Norrtälje är den lilla staden som har en del av den stora stadens utbud med teater, bibliotek, 4H-gård, bio, restauranger, systembolag, banker, stort utbud av butiker och flera köpcentrum. Den kommunal servicen är bra med förskolor, grundskolor, gymnasium, vårdcentraler. lasarett, flera apotek och tandläkare.
För den fritidsintresserad finns , modernt badhus, idrottsplaner, sportcentrum isrink både inom- och utomhus, Friskis och Svettis på promenadavstånd från bostadsrätten. Det finns även gym i grannfastigheten. Det finns flera motionsspår på cykelavstånd exempelvis Fågelsången, Färsna och Campus. I Färsna finns även 4H-gård. Endast cirka 8 km (cirka 12 min med bil) från Stora Brogatan 12A finns Roslagens Golfklubb med en 18- och en 12-hålsbana. Ett paddelcenter finns vid Knutby torg på cykelavstånd från bostaden. Norrtälje seglarklubb finns inom gångavstånd för den segelintresserade.
På promenadavstånd finns Societetsparken och hamnen och ytterligare en bit bort Kärleksudden och Borgmästarholmen med fina bad. Det populära Lundabadet som har grillplats, kiosk, wc, lekutrustning för barnen och två härliga sandstränder, dit är det cirka 8 km från huset och cirka 12 minuter med bil, Lommarbadet finns på promenadavstånd cirka en km från bostaden.

Om nu inte allt ovan räcker så är Stockholm på behörigt avstånd endast en angenäm SL-bussresa på cirka en timma till Östermalm och Tekniska högskolan. På bussen erbjuds WIF så ni kan arbeta, spela eller surfa under resans gång. Busstationen är ett stenkast från bostaden och bussarna går normal var femtonde minut stora delar av dygnet.

Ta chansen att förvärva denna unika, ljusa bostadsrätt med ett av Norrtäljes bästa läge i en av de bästa bostadsföreningarna.

Varmt välkommen på visning och uppleva denna unika lägenhet mitt i Norrtälje med unik låg hyra! Kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand vid frågor

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy