Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Vittangigatan 9, Vån 3 (31/1202), Vällingby Centrum, Vällingby
Typ
Bostadsrätt
KVM
75 kvm
Avgift
4 788 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Totalrenoverad 3:a om 75 kvm med utbyggt badrum och inglasad balkong - välkomna hem!

Nu saluförs denna påkostade och totalrenoverade 3:a med inglasad balkong i centrala Vällingby. Välkomna att uppleva den här mycket fina bostaden som har allt man önskar sig och lite till. Bostaden präglas av den smarta planeringen där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa möjliga sätt och som pricken över i:et har vi den fantastiska balkongen i soligt sydvästläge med lummig utsikt. Välkomna hem!

Den härliga hemmakänslan, som genomsyrar hela bostaden, möter oss direkt när vi kliver in i den ljusa och rymliga entréhallen. Här erbjuds plats för hatt- och skohylla och ytterligare förvaringsmöjligheter finns i den perfekt placerade klädkammaren. I direktanslutning till entréhallen hittar vi det luxuösa och stora badrummet som är något utöver det vanliga - här vill man spendera många timmar och skämma bort sig själv med ett kvällsbad. Det är extraordinärt inrett med snyggt grått klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna tillsammans med snyggt tvättställ med kommod, takdusch, wc samt bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Vidare tar vi oss till lägenhetens magnifika och trivsamma kök. Här är det enkelt att laga mat och vara social med vänner och familj i ett rum som är välplanerat och genomtänkt. Möblera med matbord för 4-6 personer och njut av ljuset som strålar in genom det stora fönsterpartiet. Köket är stilrent med skåpluckor och lådfronter i en härlig grå färgton och arbetsbänk i trä med ovansittande stänkskydd i marmorerad grå. Den maskinella utrustningen är exceptionell och består av induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys som också är snyggt integrerad.

Från köket når vi bostadens naturliga samlingsplats - det ljusa vardagsrummet som inbjuder till härligt umgänge och fredagsmys. Härifrån når vi även bostadens rymliga balkong - varför inte ta morgonkaffet här ute och njuta av friska luften? Vardagsrummet rymmer den stora familjesoffan, tillhörande soffbord och tv-möbel. Till sist har vi bostadens två harmoniska sovrum som ligger i anslutning till varandra. Master bedroom är ljust och rymligt och här får man med enkelhet plats för den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och sovrumsmöbel om så önskas. Här är mysfaktorn är hög eftersom golvet pryds av en härlig heltäckningsmatta i en fin ljusbeige färgton. Det andra sovrummet lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor.

Brf Fyrfärgspennan 1 är en stabil och solid förening som precis gjort fönsterbyte. Här bor ni med direkt närhet till Vällingby City. Det är nära till grönområden kring Nälstaängarna och vackra Grimsta naturreservat med härliga promenadstråk i skog och längs Mälarens vatten. I Vällingby City finns all tänkbar service med ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF-biograf, gym, simhall, bibliotek, restauranger och caféer. Här finns det bästa av två världar, närhet till både fantastisk natur och utmärkta kommunikationer och all tänkbar service

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare
Micaela Rebel, 0766-40 50 02

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och välkomnande entréhall med plats för hatt- och skohylla. Klädkammare för ytterligare förvaring. Parkett på golvet och ljust målade väggar. Inre hall är rymlig och rymmer extra hallmöbel.

Kök

Stilrent kök med skåpluckor och lådfronter i en grå färgton och arbetsbänk i trä med ovansittande stänkskydd i marmorerad grå. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys som också är snyggt integrerad. Fönsterparti som släpper in rikligt med ljus. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp, tillhörande soffbord och tv-möbel. Utgång till den fina balkongen med lummig utsikt. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Master Bedroom

Master bedroom är ljust och rymligt och har plats för den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och sovrumsmöbel om så önskas. På golvet en härlig heltäckningsmatta i en ljusbeige färg och ljust målade väggar.

Sovrum 2

Det andra sovrummet är ljust lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor. Parkett på golvet och ljust målade väggar. Optimala förvaringsmöjligheter i fyra garderober.

Badrum

Modernt och stilrent badrum med snyggt grått klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna tillsammans med snyggt tvättställ med kommod, takdusch, wc samt bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar A?rsredovisning Brf Fyrfärgspennan 2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

75 kvm

Gatuadress

Vittangigatan 9, Vån 3 (31/1202)

Ort

Vällingby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

31/1202

Våningsplan

3 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Fyrfärgspennan 1

Organisationsnummer

769623-2524

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen Fyrfärgspennan 1 med adress Vittangigatan 3-41 samt Jämtlandsgatan 150 i Vällingby. Fastigheten innehåller totalt 190 lägenheter och uppfördes 1952-53. Löpande renoveringar är genomförda under 2000-talet och fastigheterna är stambytta. Stabil förening med god ekonomi samt ett stort dolt kapital i form av flertalet hyreslägenheter.

Stambyte skedde innan ombildning år 2012 till bostadsrätter, år 2006 till 2008 är den uppgift vi har från Svenska Bostäder. Avloppsledningar i kulvert är under inspektion.

Ekonomisk förvaltare: Deloitte.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Brf bildades

2007

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Badrum och toaletter är renoverade i samband med stambyte 2006-2008 på Vittangigatan. På Jämtlandsgatan skedde stambyte år 2010 cirka. Rörspolning har skett sommaren 2019.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 190
Antal lokaler: 3
Antal hyresrätter: 30

Antal lägenheter

190

Byggnader

Byggår

1953

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 788 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Andelstal

0,7677%

Kommentar

Driftkostnaderna är schablonberäknade.

Överlåtelseavgift

1 163 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

465 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

125 SEK/månad

Summa driftkostnad

425 SEK/månad

Beskrivning

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3 kvm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta