Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Källängsvägen 6, Näset, Lidingö
Typ
Bostadsrätt
KVM
93 kvm
Avgift
4 666 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högst upp med underbar utsikt!

Välkommen till denna ljusa och fina trea belägen högst upp i huset med underbar utsikt över Kyrkviken samt stora delar av Lidingö. Lägenheten är ursprungligen en fyra som har byggts om till en generös trea med fina sällskapsytor och modernt, rymligt kök. Stambytt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt separat gästtoalett. Fina ljusinsläpp från två väderstreck och balkong i öster med fritt läge mot söder. Stambytt fastighet och bra, stabil förening. Här bor man på populära Näset i ett naturnära och lugnt område alldeles intill Grönstaskogen med närhet till utegym samt golfbana. Gångavstånd till populära skolor, förskolor samt välsorterad ICA-butik. På Källängstorget finns även frisör, Sushi samt en kvarterskrog. Till Ropsten tar man sig lätt med buss, bil eller cykel på den fina cykelbanan. Mycket välskött och populär bostadsrättsförening.
Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

I anslutning till vardagsrummet ligger ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Här ligger ekparkett på golvet och väggarna är målade i en snygg grånyans. Underbar utsikt ner mot Kyrkviken.

Hall

Välkomnande hall med ekparkett och vitmålade väggar och en vägg med snygg fondtapet. Från hallen nås en gäst-toalett som i samband med stambytet, smakfullt inretts med vitmålade väggar och grått klinkergolv. WC, handfat med skåp och spegel. Till vänster om hallen finns en klädkammare. och intill nås det större sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang

Vardagsrum

Från en rymlig, möblerbar innerhall nås det ljusa vardagsrummet som rymmer såväl soffgrupp som läshörna. Utgång till balkongen som har ett fint läge i öster med fritt läge mot söder och fantastisk utsikt över delar av Lidingö och Kyrkvikens glimrande vatten.

Kök

Det moderna köket rymmer plats för större middagssällskap och har inretts med vit köksinredning, rostfria handtag och en ljus glasmosaik som ger en fin kontrast till den mörka arbetsbänken. Snygg och funktionell köksö. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, rostfri fläkt, kyl & frys med ismaskin, diskmaskin samt inbyggd ugn och micro. Den generösa matplatsen kan lätt avdelas till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Sovrum

Stort, rofyllt och avskilt sovrum med ekparkett och målade väggar. Här finns plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Fönster mot baksidan av huset med utsikt över den grönskande omgivningen.

Sovrum

I anslutning till vardagsrummet ligger ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Här ligger ekparkett på golvet och väggarna är målade i en snygg grånyans. Underbar utsikt ner mot Kyrkviken.

Badrum

Badrummet renoverades i samband med stambytet och har försetts med grått klinkergolv, vitkaklade väggar och spotlightbelysning i taket. Här finns badkar, wc, handdukstork, element, handfat med skåp undertill och spegelskåp ovan med infälld belysning. Badrummet har, av tidigare ägare, utökats och rymmer därför även en praktisk tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även ett städskåp samt hyllplan ovan för förvaring av handdukar mm.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning-2020 Källängsmården Energideklaration, utförd 2020 Stadgar Brf Ka?lla?ngsma?rden

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea (BOA)

93 kvm

Gatuadress

Källängsvägen 6

Ort

Lidingö

Kommun

Lidingö

Lägenhetsnummer BRF

0182

Våningsplan

8 av 8

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Balkong, läge öster med fritt läge mot söder.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Källängsmården

Organisationsnummer

769605-9372

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Källängsmården förvärvade fastigheten 2009. Föreningen omfattar 38 lägenheter varav 1 är hyresrätt samt 3 lokaler.
Huset är byggt 1958 som ett av de första husen på Näset.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Tillgång till källar- och vindsförråd, cykelrum, barnvagnsrum och tvättstuga.

PARKERING
Det finns fyra parkeringsplatser, fem garageplatser och ett garage med två MC-platser.

ÖVRIGT
För mer information se föreningens hemsida: www.kallangsmarden.se

Brf bildades

2009

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

TV: Ansluten till kabelnät. ComHem.
Internet: Via kabel-TV.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Bergvärme

Byggnadskommentar

ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, matkällarförråd, vindsförråd och en samlingslokal.

Utförda renoveringar

Föreningen har diskuterat möjligheten att bygga en solaltan på taket likt grannföreningen har gjort.

2003 - Värmeväxlare för tilluft till trapphuset installerades
2004- Ny hissmaskin och nytt startsystem installerades
2010 - Stambyte av kök och badrum
2010 - Varmvattenmätare har installerats i lägenheterna
2010/11 Trapphuset renoverades
2011 Nya säkerhetsdörrar/postboxar
2011 - Bergvärme med frånluftsåtervinning (en värmeväxlare återvinner varmluften) I samband med bergvärmen drogs ny och kraftigare elservis till fastigheten. Nya säkringskåp med jordfelsbrytare. Ej nya stamledningar dragen från elcentral till lägenheter. Ny el dragen i samband med stambytet i våtutrymmen.
2017 - Obligatorisk ventilationskontroll
2018 - Fasad- och takrenovering
2018 - Fönsterbyte
2019 - Renovering av tvättstuga
2019 - Takvärmeanläggning
2019 - Obligatorisk ventilationskontroll
2020 - Relining avloppsstam samt stamspolningar

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 38
Antal lokaler: 3

Antal lokaler

3

Antal hyresrätter

1

Antal lägenheter

38

Byggnader

Byggår

1958

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 666 SEK/månad. I avgiften ingår TV, värme och vatten ingår i avgiften.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Försäkringskostnad

9 SEK/månad

Summa driftkostnad

9 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Garageplats, 5 st. Till garageplatserna är det separat kö.
Parkeringsplats, 4 st. Till parkeringsplatserna är det separat kö.
På baksidan av huset har Lidingö stad en stor parkering där man eventuellt kan få tillgång till egen parkering att hyra.

Beskrivning

Övrigt

Näset är ett centralt och naturnära område på Norra Lidingö med gångavstånd till bl.a. förskola, skolor, mataffär och Grönstas naturområden med löpspår. Med buss tar det knappt 10 minuter till Ropstens T-bana och med bil ca 15 minuter till Stockholms innerstad.

Vägbeskrivning

Efter Lidingöbron, tag av mot Bosön/Elfvik. Forsätt Norra Kungsvägen ca. 2,5 km och tag vänster vid trafikljusen på Näset (Källängsvägen). Följ våra skyltar SkandiaMäklarna till nr 6. Välkommen!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy