Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Magasinsgången 9, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
67 kvm
Avgift
3 913 SEK / mån
Rum
3 rum

På eget våningsplan med Kvarnholmens bästa utsikt!

Välkommen att upptäcka ett hem utöver det vanliga!

Högt över vattnet, på eget våningsplan och med makalös, helt insynsskyddad vy åt tre väderstreck, erbjuds nu möjligheten att hitta hem till något utöver det vanliga. Takhöjden om ca 3,5 meter i kombination med de stora fönstren skapar en ljus och luftig rymd som tillsammans med den storslagna utsikten över vatten, grönska och stad bidrar till en mycket trivsam atmosfär. Här följer du årstidernas skådespel direkt från samtliga fönster i bostaden.

Redan i entrén möts ni av utsikten över Djurgården rakt fram. I hallen erbjuds goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd skjutdörrsgarderob samt avhängning. Vidare in i bostaden når ni det öppna vardagsrummet och köket som tillsammans erbjuder gott om plats för socialt umgänge. Köket är mycket stilfullt med vita luckor med infällda handtag och full maskinell utrustning, här finns utrymme för matplats för 6 personer invid fönster där du kan sitta och äta med skärgårdsutsikt. Bostaden erbjuder två sovrum som båda har väggar målade i harmoniska kulörer och rymmer dubbelsäng. I det större sovrummet finns en rymlig skjutdörrsgarderob som tar hand om förvaringen. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin samt torktumlare och utmärker sig med sin takhöjd samt sitt fönster där den vackra utsikten över vattnet och Nacka skapar en lyxig känsla.

Som boende i BRF Panorama har du tillgång till festlokal, övernattningslägenhet och garage. Högst upp i huset finns en relaxavdelning med milsvid utsikt över hela stan.

Föreställ dig ett område där du står med ena foten i skärgården och den andra i staden. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10-minuters cykeltur från stan. Där all närservice du behöver finns en minut från porten och där kommunikationsutbudet inkluderar bussar som snabbt tar dig in till Slussen och SL-båtarna som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården eller Lidingö/Frihamnen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy