Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Gröna gatan 27E, Salabacke, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
75 kvm
Avgift
4 268 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

/TOTAL RENOVERAD / INGLASAD BALKONG / RYMLIG / BARNVÄNLIGT OMRÅDE / WALK IN CLOSET I MASTER BEDROOM/

Nu ges tillfälle att förvärva en mycket fräsch och tilltalande trerumslägenhet på 75 kvm i populära Salabacke! Här bor du i en mycket stabil och engagerad brf med bra ekonomi och välskötta fastigheter. Är du ute efter ett bekvämt och nyrenoverat boende i Salabacke med bekvämligheter som: Inglasad balkong, tillgång till tvättmaskin & torktumlare i bostaden, diskmaskin, ny renoverat kök samt helkaklat badrum m.m så är detta bostaden för dig.

Bostaden som bekvämt är belägen andra våningen upp erbjuder en rymlig välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i en klk. Ett fräscht och nyrenoverat helkaklat badrum med golvvärme, dusch och förberett för tvätt- och torkmaskin. Snyggt stilrent kök som också genomgått en totalrenovering med diskmaskin, gott om arbetsytor, samt plats för ett större matbord. Vidare erbjuds två rymliga sovrum var av en walk in closet i master bedroom, samt ett stort socialt vardagsrum med stora fönster och utgång till bostadens inglasade balkong belägen i underbart solläge.

Till bostaden hör även två förråd (varav ett är ett mindre matkällarförråd) som bekvämt nås i källaren av huset. På den gröna innegården finns uteplats med möbler och grillplats samt en stor gräsmatta.
På Gröna Gatan 27E bor du i populära Salabacke med närhet till fina parker och grönområden som t ex Källparken. Det är enkelt att ta sig med cykel till Uppsala city och i närområdet finns även goda busskommunikationer. Närservice finns nära till hands vid både Årsta centrum och Brantingstorg med livsmedelsbutiker, caféer, frisörer, vårdcentral, apotek, restauranger och mer därtill. Från bostaden har du även nära till shoppingcentret Gränby centrum och Gränbystaden. Bostaden har ett perfekt pendlarläge tack vare närhet till E4:ans på- och avfarter. Ett mycket bra läge att bo på helt enkelt!

Missa inte att anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information. Bostäder i området är mycket populära och kan säljas innan visning öppen visning!

Välkommen hem.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkommen in! Här finner du en öppen och ljus entré som erbjuder både dold förvaring samt generös yta för inredning. Direkt innanför dörren finner du en praktiskt inbyggdgarderob men även gott om förvaring i bostadens första klk. Plats finns även för din favorit byrå eller ett snyggt avlastningsbord för att skapa ett varmt välkomnande. Från hallen har du vidare bra tillgång samt genomgång till samtliga rum. Väggarna går i vitt och på golvet vilar en marmorliknande klinker.

Kök

Modernt och fullt utrustat kök som är nyrenoverad. Här har smarta val gjorts med generösa arbetsytor som löper långt längst med väggen samt bekvämt belägna vitvaror. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd mikro och ugn, fullstor kyl och frys samt köksfläkt allt detta i matchande utförande, som smälter in fint mot köksluckorna. Bänkskivan går i ljus ton med ljust kakel ovan som stänkskydd. Rummet är ljust och luftigt med stora fönsterpartier, väggarna går i vitt och på golvet vilar parkett golv.

Matdel

Vid köket finner du en genrösyta med stora fönsterpartier från vardagsrummet som gör att rummet badar i ljus. Här kan du med fördel placera ditt matbord! Med en fin vy över bostaden kan du enkelt underhålla gästerna eller njuta av det fria och fina läget. Plats finns för matbord för 4-6 personer, här finner du också en smart genomgång till vardagsrummet och balkongen. Väggarna går i vitt och på golvet vilar parkettgolv.

Badrum

Helkaklat och lyxigt badrum med specialbeställd duschvägg. utrustat med bekvämligheter så som handfat med kommod, spegel med belysning, platsbyggda avlastnings ytor i vägg, förberett för tvättmaskin, WC samt dusch. Väggarna skiftar mellan kall och varmt grått kakel och på golvet vilar ljust kakel som matchar. I tak finner vi spotlights.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med generösa sällskapsytor. Här finns gott om plats att nyttja enligt tycke och smak! Oavsett om du önskar att möblera med större soffgrupp, TV-bänk, fåtölj eller bokhylla kan både familj och vänner enkelts samsas. Med sina stora fönster får du gott om naturligt ljus och god utsikt utåt men även över bostadens fina och stora balkong. Väggarna går i vitt och på golvet vilar parkett.

Inglasad balkong

Stor inglasad balkong i högt och fritt läge. I och med att balkongen vetter mot bra läge är du bortskämd med många bekväma timmar av sol. Plats finns för både större bord med stolar samt loungemöbler. Oavsett har inredningsälskaren mycket yta att nyttja med en härlig terrass känsla tack vare ytan. Denna yta kan du i princip använda dig utav under alla årstider tack vara inglasningen som är gjord.

Master bedroom

Bostadens master bedroom. Här har du ett stort fönster som ger fint ljusinsläpp till hela rummet, och sedan fångas upp snyggt av den fina väggarna. Fönstret ger också en fin utsikt över den intilliggande gården i privat och insynsskyddat läge. Vidare erbjuder nummet en inbyggd klk med doldförvaring som idag används som en walk in closet. På väggen finner du vita väggar och på golvet vilar parkett.

Sovrum 1

Härligt rum med flera användningsmöjligheter. Passar perfekt att nyttja för sovrum med plats även för en större säng samt byrå alternativt som ett barn rum eller kontor. Gott om förvaringsmöjligheter erbjuds. Rummet är ljust och luftigt med ett stort fönsterparti som fångar det naturliga ljuset. Vita väggar med ljust golv.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2019-2020 Energideklaration

Länkar

Film Hemsida för föreningen

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

75 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Gröna gatan 27E

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Lägenhetsnummer BRF

202107001-0094

Våningsplan

2 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggens BRF Uppsalahus nr 7

Organisationsnummer

7176006232

Allmän information

Föreningen äger fastigheten Salabacke 20:2i Uppsala kommun. Föreningen består av 160 lägenheter och byggnader som är uppförda 1960. Fastighetens adress är Gröna Gatan 23-31, Uppsala.

Juridisk person kan accepteras

Ja

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Alla lägenheter är anslutna till Tele2 (tidigare Comhem) analog kabel-TV.
Fiber finns indraget, leverantörer Tele2 och Bredbandsbolaget.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme & markvärmepump (el).
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning.

Utförda renoveringar

2021: Ventilation.
2019: Stamspolning.
2019: Värmepump.
2018-2019: Upprustning av hyreslokal
2016: Garage & P- platser, tvättmaskiner & rengöring ventilation.
2014: Bastu.
2008: Fasad- och balkongrenovering.
2004: Bergvärme.
1994: VVS-stammar.
1990: Fönsterbyte.
1988: Energisparåtgärder.

Kommande renoveringar

Arbete i undercentralen.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 160
Antal lokaler: 2

GEMENSAMMA UTRYMMEN
5 st tvättstugor, Bastu, Hobbyrum, Barnvagnsförråd

Antal lägenheter

160

Byggnader

Byggår

1957

Ekonomi

Månadsavgift

4 268 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ingår i avgiften: Värme, varm- och kallvatten. Obligatorisk avgift för kabel-TV & bredband tillkommer med (78 kr/mån).

Avgiftsförändringar

Ingen avgiftshöjning föreligger i dagsläget (Kontrollerat April 2022).
Föreningen accepterar delat ägande med minst 10 %.
Ej juridiska personer.

Andelstal

0,63556

Andelstal insats

0,63556

Andel av månadsavgift

0,66928

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I föreningen finns det totalt 31 st garageplatser (800 kr/mån) och 118 st parkeringsplatser. (300 kr/mån med el) & (200 kr/mån utan el).
I dagsläget är det 61 i kö till garage, 32 i kö till p-plats med el samt 39 i kö till p-plats utan el. Ingen bilplats ledig i dagsläget.

Två gästparkeringar finns intill Träningsbasen baksida. Tillstånds p-skiva behövs och maxtiden är 4 timmar.

Riksbyggens köportal uppdateras dagligen. (Uppgifter kontrollerat Mars 2022).

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

70 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

100 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Jonas Holmberg

Kommentar

Atemp: 2776

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy