Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kunskapslänken 62, Vallastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
56.2 kvm
Avgift
2 774 SEK / mån
Rum
2 rum

Stilsäker tvåa med högt i tak och stor balkong!

Välkommen till denna fantastiskt fina tvåa i populära Vallastaden!

När du kliver in i denna bostad slås du direkt av den härliga genomgående takhöjden på straxt över 3 meter. Bostaden på 56 kvm ligger på våning 5/7 och har stora fönster som både ger ett fint ljusinsläpp och en fin utsikt med fritt läge över friidrottsarenan. Hallen är rymlig och har gott om plats för avhängning och öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Från hallen har du även tillgång till det stora badrummet med utrustning som tvättmaskin, torktumlare och badkar. I köket har du en härlig matt grå/grön färg på skåpsluckorna med välplanerade arbetsytor och bra med förvaring. Här erbjuds du hel kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn och induktionshäll. Från köket har du delvis öppen planlösning mot det stora och öppna vardagsrummet. Här finns gott om plats för stor soffgrupp samt även matgrupp och annat möblemang som önskas i ett vardagsrum. Från både kök och vardagsrum har du tillgång till den stora balkongen som sträcker sig runt största delar av lägenheten och erbjuder eftermiddag/kvällssol. Sovrummet är stort och ljuts och har flertal garderober för förvaring.

För föreningens medlemmar finns cykelförvaring, barnvagnsförråd i entrén, vinterträdgård med möblemang för sociala tillställningar samt en takterrass i anslutning till vinterträdgården. Felleshus finns i närheten med övernattningslägenhet.

Sammantaget en välplanerad bostad med en exklusiv touch. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. I närheten finns underbara naturparken Paradiset där de boende kan odla via egna odlingslotter. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror, lekpark samt förskola. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget.
Perfekt för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy