Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tvetgatan 251, Tveten, Kungälv
Typ
Bostadsrätt
KVM
69.5 kvm
Avgift
4 826 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Ansvarig mäklare

Nicolas Stjern
Ansvarig mäklare Nicolas Stjern

Underbar 2,5a högst upp i huset på populära Tvetgatan!

Högst upp i huset på Tvetgatan 251 finner man denna rymliga 2,5a med stora och flera fönsterpartier som bidrar till en luftig känsla. Från vardagsrummet når man den väl tilltagna och möblerbara balkongen. Köket går i grått som smälter in bra med resten av bostaden. Stor klädkammare som går att göra till ett extra sovrum, kontor eller en lyxig walk in closet. Sovrummet ligger lugnt och avskilt. Det stora sovrummet har ljusblåa väggar, klädkammaren/sovrummet har ljusrosa väggar och resten av alla väggarna är vita. Bekvämt med hiss. P-plats finns att hyra.

Brf Fridhem är en stor och stabil HSB-förening bestående av 140 st. lägenheter och 15 st. lokaler. Föreningen är lågt belånad med en skuld/m² på endast 883 kr (enligt årsredovisning 2020). Det finns gott om gemensamhetsutrymmen som bastu, barnvagnsrum, motionsrum, samlingslokal, tvättstuga och övernattningsrum. Extra förråd går att hyra till en lägre kostnad.

I Tveten bor ni lugnt och naturnära med gångavstånd till Fontins fina naturområde och motionsslingor. Området erbjuder b.la. café, lekplats och utegym. En kort promenad bort hittar ni omtyckta ICA Skafferiet. Ytterligare en bit bort finns Kungälv centrum. För er som pendlar är det nya resecentrumet vid Kongahällatomten perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och nya shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

Varmt välkomna till er nya verklighet!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy