Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mauritz Stillers väg 6, Råsunda/Filmstaden, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
38 kvm
Avgift
3 150 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Perfekt planerad 1,5:a i populära Filmstaden med ett fantastiskt ljusinsläpp!

Nu presenteras denna välplanerade 1,5:a med alla rätt! Bostaden är väl insynsskyddad och präglas av en otrolig rymd tack vare flertalet fönsterpartier och fransk balkong ut mot den lugna och grönskande innergården. Dessa fönsterpartier skänker ett ljusinsläpp som genomsyrar hela lägenheten. Stora och sociala umgängesytor är det som definierar denna lägenhet och tack vare den smarta planlösningen ryms både soffa och stort matbord utan att det blir trångt. Köket är fullutrustat med bland annat diskmaskin och en tvådelad ugn och erbjuder gott om såväl förvaring som arbetsyta, perfekt för middagar eller häng med familj och vänner. Avskilt från vardagsrummet ligger sovalkoven och här ryms en större säng med nattduksbord och skjutdörrsgarderober som förser lägenheten med ännu mer förvaring utan att ta upp för mycket plats. Det helkaklade badrummet rymmer såväl tvättmaskin som badkar och övrig förvaring utan att det blir trångt. Bakom säkerhetsdörren finns en ordentlig hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober och till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

BRF Rialto är en äkta bostadsrättsförening med 88 lägenheter i Solna och disponerar även över 41 parkeringsplatser som går att hyra för 800kr/månad. Föreningen bildades år 2002 och äger marken. Avgiften inkluderar förutom värme och vatten även TV och fiberoptiskt bredband (1000 Mbit). Dessutom har föreningen ett gemensamt upphandlat elavtal för en ännu lägre månadskostnad.

Ett boende i Filmstaden är mycket bekvämt och ger närhet till såväl restauranger, butiker och kommunikationer som natur och sevärdheter. Filmstaden har dess alldeles egna biograf, Filmstaden Råsunda, som ligger på det gamla studioområdet där Svensk Filmindustri spelade in 440 filmer mellan åren 1919 och 1970 och biografen öppnade 2001. Utöver detta har Filmstaden även sin alldeles egna boendeparkering för endast 750kr per kvartal, som är skild från Solnas boendeparkering. I området finns bl a ett Ica Nära, Puls och Träning, flertalet restauranger och det mysiga våffelkafét Portvaktstugan. Området har även en nedgång till blåa linjens tunnelbanestation Näckrosen. En station bort ligger Solna Centrum som förutom 120 butiker och serviceinrättningar erbjuder tvärbana och flertalet bussar. För mer kommunikation går buss 515 från Råsundavägen som tar er in till Odenplan på ca 15 minuter. Promenadavstånd till Råstasjön och Lötsjön som är populära motionssträckor och Sundbyberg, Sveriges restaurangtätaste kommun, gränsar med Filmstaden. Westfield Mall of Scandinavia är inte heller det många minuters promenad bort och erbjuder såväl underhållning som shopping i världsklass.

För mer information om objektet ombes kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström på 076-8975795

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy