Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Skaraborgsvägen 8, Broängen, Kristinehamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
51 kvm
Avgift
3 919 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trevlig 2:a en halvtrappa upp!

Här finner ni en trevlig och välplanerad 2:a med genomgående nya och fräscha ytskikt nära centrum. Man välkomnas av en hall med goda förvaringsmöjligheter samt plats för avhängning av kläder. Kök som delvis renoverats under 2021 med plats för mindre matbord. Ett trevligt och fint vardagsrum med härligt och naturligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Ett sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang, i sovrummet finner ni även en stor garderob som erbjuder rikligt med förvaring samt en mindre garderob. Bostadens duschrummet har kaklade väggar och plastmatta på golvet och inredningen är från 2021. Stort plus till den goda förvaring som finns i bostaden.
Grundutbud till tv ingår i månadsavgiften och bredband tecknas separat via stadsnätet.

Här bor man med närhet till det mesta man kan önska. Promenadavstånd till centrum, närhet till restauranger, butiker samt grönområden.
Föreningen har budgeterat samt planerat renovering av samtliga balkonger i närtid.
På gatan utanför finns gott om parkeringar som är fria att nyttja.
Till lägenheten följer ett källarförråd och ett vindsförråd.

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande hall med plats för klädavhängning samt möblemang. Bra med förvaringsmöjligheter i garderob med tillhörande överskåp. Laminatgolv och målade väggar i modern kulör.

Kök
Kök som har goda förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor. Köket har delvis blivit renoverat med nylackade luckor, ny bänkskiva samt nytt laminatgolv och målade väggar. Den maskinella utrustningen består av ny häll (2021), ny ugn (2021), fläkt samt kombinerad kyl/frys. Här får man även plats för ett mindre bord med tillhörande stolar.

Vardagsrum
Vardagsrum i bra storlek som erbjuder plats för både soffa samt matsalsmöbel. Här får man även ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Golvet består av parkett och väggarna är målade i en härlig och modern kulör. Här finner man även utgången till bostadens balkong i söderläge.

Sovrum
Ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Fönster för ett fint och naturligt ljusinsläpp. Stort plus till de goda förvaringsmöjligheterna som erbjuds via en stor garderoben som erbjuder rikligt med förvaring samt en mindre garderob. På golvet ligger det en heltäckningsmatta och väggarna är målade i en behaglig nyans.

Badrum
Kaklade väggar med plastmatta på golvet. Här inne finner ni dusch, handfat med tillhörande kommod, överskåp för förvaring samt wc. Badrummets inredning är nytt från 2021.

Balkong
Balkong i söderläge som erbjuder sol större delen av dagen. Föreningen har budgeterat samt planerat för renovering av balkonger i närtid.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar_brf_guldfisken Energideklaration_brf_guldfisken,_skaraborgsvägen_8 Årsredovisning 2020-2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

Pris

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

51 kvm

Gatuadress

Skaraborgsvägen 8

Ort

Kristinehamn

Kommun

Kristinehamn

Lägenhetsnummer BRF

16

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB BRF Guldfisken i Kristinehamn

Organisationsnummer

773600-0402

Allmän information

Antal lägenheter: 36
Antal lokaler: 1

Brf bildades

1948

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv: Grundutbud via Sappa ingår i månadsavgiften.
Bredband: Tecknas separat. (stadsnätet)

Uppvärmning och ventilation

Värme: Fjärrvärme samt markvärmepump (el)
Ventilation: Frånluft.

Utförda renoveringar

Stambyte 1986
Byte värmepump, installation av fjärrvärme 2016

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 36
Antal lokaler: 1

Antal lägenheter

36

Byggnader

Byggår

1948

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 919 SEK/månad. I avgiften ingår Värme och vatten ingår i månadsavgiften.
Tv: Grundutbud via Sappa ingår i månadsavgiften.

Andelstal

2,60782

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Fri 24-timmars parkering på gatan utanför.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

64 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy