Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Råtorps allé 107, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
132.5 kvm
Avgift
6 300 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härligt bostadsrättsradhus med hörntomt på populära Södra Råtorp.

Nu förbereder vi detta fantastiska bostadsrättsradhus med altan i solläge och lättskött trädgård på populära Södra Råtorp.

Här bor du bekvämt i ett lugnt och tryggt område med närhet till affärer, skola, dagis och kommunikation. På cykelavstånd tar du dig längs älven in till centrala Karlstad. Bad, lekparker och naturen finns runt hörnet.
Bostaden har idag två sovrum och stora ytor som med lätta medel kan göras om till ytterligare två-tre sovrum om så önskas. I övrigt har du fina ekgolv i hela bostaden med golvvärme på bottenvåningen. Stora fönster som ger ett underbart ljusinsläpp och på övre plan en generös takhöjd i snedtak.

Välkommen med din intresseanmälan.

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med vy över hela bottenvåningen. Mörkgrå klinker på golvet med golvvärme. Ljusbeigea väggar. Till vänster in i hallen finner du en stor klädkammare/walk in garderob.

KONTOR/KAPPRUM
Till vänster från hallen finner du ett kapprum med fyra rymliga garderober och avhägningsdel. Här finns även plats för skrivbord/kontorsplats. Ett fönster mot bostadens framsida. Möjlighet att göra ett sovrum av denna yta tillsammans med klädkammaren.

VARDAGSRUM/KÖK
Vardagsrum och kök i öppen social planlösning. Ekparkett på golv och beigea väggar. Fint ek kök med mindre kakelrutor i jordnära kulörer. Diskbänk i rostfritt och en köksö med bra förvaring och grå laminatbänkskiva. Fullstor kyl och halv frys. Ugn med spishäll, inbyggd fläkt och diskmaskin. En luftig social bottenvåning med mycket ljusinsläpp. Från vardagsrumsdelen når du ett uppvärmt uterum. Altandörr mot uteplats i väst läge och trädgård runt knuten.

FÖRLÄGNING AV VARDAGSRUM/VINTERTRÄDGÅRD
Isolerat rum med klinkergolv och fönster runt om som ger ett fantastiskt ljus.

DUSCHRUM/TVÄTTSTUGA
Uppdelat rum med tvättstuga och duschrum/wc. Terrakottaklinker men golvvärme på golv och vitt kakel på väggar. Duschhörna, kommod med skåp och spegel med förvaring. WC och litet insynsskyddat fönster. Tvättmaskin och torkskåp i tvättstugedelen. Tvättho och plats för strykbräda.

Våning 2

ALLRUM
Du når övervåningen via en fin furutrappa. Här välkomnas du av en öppen, ljus och luftig yta i öppen planlösning. Generös takhöjd i snedtak. Nuvarande ägare har öppnat upp så allrum och sovrum är ett enda stort socialt rum. Ekparkett på golvet och ljusa väggar. Tre stora fönster som ger ett underbart ljus. Möjlighet att dela av detta generösa rum så man får ett extra sovrum.

SOVRUM 1
Ekparkett på golv och en rogivande randig tapet i beige och vitt. Fönster mot innegården. Tre garderober.

SOVRUM 2
Beige tapet på väggar och även här ekparkett som är täkt med beige heltäckande matta. Fönster mot inegården.

KLÄDKAMMARE
Stor klädkammare/walk in garderob. Ekparkett.

BADRUM
Beige klinkers med golvvärme på golv och beige kakel på väggar. Kommod med skåp, spegel och tillhörande högskåp vid sidan. Badkar, wc och handukstork.

Ett tillhörande förråd till bostaden om ca 6 kvm.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2020 Kaptenen Energideklaration

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

132.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Råtorps allé 107

Ort

Karlstad

Kommun

Karlstad

Lägenhetsnummer BRF

1301

Våningsplan

1 & 2 av 2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Altan

Altan i västläge och även vid entrén. Trädgård med hörntomt.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kaptenen

Organisationsnummer

769612-4572

Allmän information

14 st 4 rum och kök
Den totala boytan är 1 812 m².
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar Värmland.
Bostadsrättsförsäkring ingår

Avtal om ekonomisk förvaltning finns tecknat med Vänerförvaltning AB.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
Mekanisk frånluft

Antal lägenheter

14

Byggnader

Byggår

2004

Ekonomi

Månadsavgift

6 300 SEK/månad

Andelstal

7,31070 kr

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

450 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

650 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garageuppfart med plats för två bilar utanför bostaden. Två gästparkeringar som hör till föreningen.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

89 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

86 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy