Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Påskvippegatan 2E, Fresta, Upplands Väsby
Typ
Bostadsrätt
KVM
72 kvm
Avgift
3 840 SEK / mån
Rum
3 rum

Byggår 2018 - renoverat kök - solig balkong från lunch till kväll

I den nybyggda delen av Fresta säljs nu en av Brf BoKlok Påskvippans trendigaste lägenheter på Påskvippegatan. Detta är en helt unik lägenhet om 3 rum och kök med byggår 2018 och låg månadsavgift. Bostaden har även en balkong mot den lugna och skyddade innergården.

Trots att bostaden endast är 4 år gammal har den nuvarande ägaren under år 2021 gjort uppdateringar/renoverat kök, satt in marmormönstrat klinker i hall, bytt/lagt till inredning i badrum och förbättrat förvaring i sovrum. Tack vare detta kan vi presentera föreningens mest stilsäkra och trendiga lägenhet renoverad i industristil där ljusa och mörka materialval genomgående samspelar i hela bostaden. Förutom detta har lägenheten en mycket bra planlösning med öppenhet mellan kök/vardagsrum, två ordentliga sovrum med gott om förvaring, praktisk klädkammare, stor hall, stort badrum med tvättmaskin samt arbetsbänk och stor balkong med sydväst vilket ger sol från mitt på dagen till kvällen. Denna lägenhet flödar av ljus tack vare den genomgående planlösningen med fönster på båda sidor om huset.

I Fresta By växer ett attraktivt bostadsområde fram. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Fresta som område ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - här har du nära till i princip allt - förskolor, skolor, kommunikationer (buss till pendeltåg som tar er till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy