Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Storseglet 25 ACCEPTERAT PRIS, Haninge Vegastan, Haninge
Typ
Bostadsrätt
KVM
28 kvm
Avgift
2 063 SEK / mån
Rum
1 rum

Ansvarig mäklare

Elin Hultman
Ansvarig mäklare Elin Hultman

Övrig kontakt

Angelica Broo
Övrig kontakt Angelica Broo

Drömlya nära pendeltåget i Vega

ACCEPTERAT PRIS, RING FÖR VISNING! I direkt anslutning till pendeltåget i Vega finner du denna fina 1:a med låg avgift! En riktig drömlägenhet från 2019 med balkong i anslutning till allrummet samt en entrébalkong som vetter mot den trivsamma innergården. Här är det bara att flytta in och njuta av ett bekymmersfritt boende! Tillhörande förråd finns! Snabbt tillträde möjligt.

Information från Vegastaden
Vega är omgärdat av natur, vatten och friluftsområden. Med den nya stationen kommer plötsligt Vega mycket närmare resten av Stockholm, så nära att det lägger grunden för en helt ny stadsdel, som blir Haninges nya medelpunkt. På gångavstånd från Vega finns dessutom Port 73 som invigdes 2010 med 40 butiker och restauranger. Tio minuters cykelväg ligger Haninge Centrum, med en uppsjö av butiker och restauranger, apotek, banker och annan service.

I detta nya bostadsområdes omnejd finns ett stort, växande utbud med bl.a. ICA Nära, bageri, restauranger. Även Hemköp samt ett nytt gym med padelbana på taket är på ingång i området. Den nya pendeltågsstationen ligger en kort promenad bort och tar dig in till Stockholm City på 25 minuter. Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. Den nya stadsdelen ligger mitt mellan två sjöar: Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Port73 och Haninge Centrum med stort utbud av butiker ligger på bekvämt avstånd när man vill shoppa. I Vega har och planeras det att öppna mellan sex och åtta förskolor de närmsta åren, för att klara anstormningen av inflyttande barnfamiljer. Några av dessa har redan öppnat. Ett flertal skolor finns i Vega och i Haninge med omnejd finns gymnasium och folkhögskolor.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy