Länk kopierad!
Bilder Redo
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 850 000 SEK

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 690 000 SEK / Utgångspris
Adress
Jaktvägen 149, Bollstanäs, Upplands Väsby
Typ
Bostadsrätt
KVM
61 kvm
Avgift
4 437 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nytt kök och genomgående fina ytskikt!

Välkommen till ett fantastiskt läge i Bollstanäs med bl.a. en lek- och grillplats på innergården, bilfria innergårdar samt närhet till både förskola och skola. Bostaden har genomgått en renovering med nytt kök i ljusa färger och mosaikkakel samt enhetliga golv och väggar i hela lägenheten. Tidigare klädkammare är ombyggd till en walk-in closet med skjutdörrar - riktig lyxkänsla. Fin balkong med tak och skyddat läge. Bostaden kan bli en 2,5 rok då många gör om walk-in closet till ett sov- eller arbetsrum - perfekt för den som har barn eller jobbar mycket på distans. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

Rumsbeskrivning

Hall

Bra entréhall med avhängning av ytterkläder till höger om entré. Plastmatta i klinker imitation kombinerat med
parkett på golvet och målade väggar i vitt.

Kök

Ett helt nyrenoverat kök med vit inredning av märke Ikea och marmorkakel ovan arbetsbänkar. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, fläkt, häll, ugn och en kyl samt frys med ismaskin. Matplats för flera intill fönsterparti. Parkett på golvet och vitmålade väggar

Vardagsrum

Fint och ljust vardagsrum med plats för större soffgrupp, TV-möbel och matbord för den som önskar. Stort fönsterparti samt balkongdörr som tar dig ut till en balkong med tak. Vitmålade väggar och parkett på golv.

Sovrum med walk-in closet

Ett fint sovrum med vitmålade väggar och parkett på golvet. Fönster vetter mot baksida av hus. Skjutdörrar med spegel som tar dig till en walk-in closet med hyllor och bra förvaringssystem.

Badrum

Ett badrum mellan hall och kök med nytt porslin i form av kommod med tillhörande spegelskåp och WC. Här finns även en duschhörna med draperi. Kaklade väggar och våtrumsmatta.

Tvättstuga

En tvättstuga med hyllplan och diskho. Tvättmaskin och torktumlare från 2020.

Dokument (pdf)

Planlösningar Jaktva?gen_147_152 Stadgar A?R2020_brfjaktvagen

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 690 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

61 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Jaktvägen 149

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Lägenhetsnummer BRF

00149

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

En fin balkong med tak och gott om solchanser.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Jaktvägen

Organisationsnummer

716419-8470

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Jaktvägen består av 168 lägenheter i olika storlekar (1-6 rok). Området byggdes 1989-90 av NCC med 28 byggnader av radhuskaraktär fördelat på sju gårdar med lekplats och utan biltrafik.

INTERNET/TV
Kabel-TV & bredband via Com-Hem.

ÖVRIGA UTRYMMEN
På Jaktvägen 26 finns ett kvartershus med tvättstugor, föreningslokal, gästlägenhet och bastu. Föreningslokalen rymmer ca 60 personer och har köksutrustning. Gästlägenheten har 4 sängplatser och dusch samt att toalett finns vid bastun.
På Jaktvägen 1 finns ett kvartershus med tvättstugor och en gästlägenhet. Gästlägenheten har 2 sängplatser, ett litet pentry med mikrovågsugn samt dusch och toalett.

Till varje lägenhet hör ett utomhusförråd på ca 6 kvm. I förrådslängorna på varje gård finns soprum. Föreningen har en släpvagn man kan få låna mot en depositionsavgift.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

- Ommålning av flera fasader har skett 2017-2018.
- Föreningen har skapat fler boendeparkeringar i området 2019. Renovering av lekplats 2019.
- Föreningen har skapat en övernattningslägenhet som finns för uthyrning.

Kommande renoveringar

- Målning av gård G 2022.
- Byte av samtliga FTX-aggregat i föreningen under 2021-2023.
- Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2018 och 2048.
- Under 2022 kommer styrelsen att se över möjligheterna för föreningen att i framtiden installera laddstolpar för el- och hybridbilar.

Antal lägenheter

168

Byggnader

Byggår

1990

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 437 SEK/månad. I avgiften ingår ingår kallvatten, kabel-TV och förråd. (Uppvärmning och hushållsel tillkommer ca 1200 kr/månad).

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

SBC har hand om föreningens kölista för P-plats & garage. Det finns 270 parkeringsplatser (inkl garage). Det finns även ett antal gästparkeringsplatser längs vägen.

Bostadsrättinnehavaren ska skriftligen kontakta SBC för att ställa sig i kö för p-plats eller garage. SBC noterar då datum för anmälan, lägenhetsnummer, namn, adress, e-postadress och telefonnummer samt eventuella önskemål.

Parkeringsalternativ:
1. Garage 430 kr/månad
2. Utomhusplats med el-stolpe 300 kr/månad
3. Utomhusplats utan el-stolpe 210 kr/månad
4. Gästparkering/biljett 10 kr/timme.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

101 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

161 kWh/m²

Energiklass

F

Beskrivning

Service och kommunikationer

Bussar finns på gångavstånd till både Upplands Väsby centrum & station samt till Rotebro station. Med pendeltåget tar man sig snabbt till Stockholm, Uppsala eller Arlanda.

Områdesbeskrivning

Byggnaderna ligger i en vacker skog på toppen av en kulle i Bollstanäs, ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till sjön Norrviken och naturen vid husknuten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy