Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lilla Kornettgatan 5, Västra Frölunda, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
69.5 kvm
Avgift
3 497 SEK / mån
Rum
2 rum

Stor tvåa med radhuskänsla och inglasad balkong i sydvästläge!

Välkommen till en stor tvåa med radhuskänsla och inglasad uteplats i sydvästläge! Här bor du lugnt med närhet till både natur och stadsliv. Fönster i tre väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och tillsammans med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum känns lägenheten mycket luftig och trivsam. Hela lägenheten har ljusa och stilrena ytskikt samt gott om förvaring i form av både garderober och även en klädkammare. Den härliga inglasade balkongen är som en förlängning av vardagsrummet och ligger i bästa solläge.

Från lägenheten tar du dig enkelt till Frölunda torg och dess stora utbud av affärer och service. Lika enkelt tar du dig på en härlig skogspromenad i härliga Ruddalen. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter och naturstigarna passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, men med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling.

Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet. På kort avstånd når du populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag, ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga.

Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy