Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 195 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Regnstigen 4, Vån 4/4, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
37 kvm
Avgift
1 766 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

En av Solnas bästa 2:or med otrolig planlösning, magisk balkong och en sällan skådad låg avgift!

Denna lägenhet säljs med accepterat pris. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse.

Varmt välkomna högst upp i huset i omåttligt populära Rudviken! Denna lägenhet har en mycket låg avgift, är otroligt välplanerad och insynsfri tack vare sitt höga läge och inget hus framför. Lägenheten disponeras över en inglasad balkong med trädtopparna som närmsta granne, ett fullt utrustat kök med plats för matbord, öppen planlösning till ett lättmöblerat vardagsrummet, rymligt sovrum som rymmer dubbelsäng och övrigt möblemang eller förvaring och ett stort, helkaklat badrum. Till lägenheten hör ett stort källarförråd och föreningen har flertalet tvättstugor som går att boka.

BRF Solregnet äger marken sedan 2001 och omfattas av två fastigheter som tillsammans består av 157 lägenheter varav 14 är upplåtna med hyresrätt och är en så kallad dold tillgång för föreningen. Tillhörandena grönytor, träd och lekplatser för de små. Här finns även era umgängesytor för exempelvis mysiga grillkvällar eller fikastunder. Dessutom har föreningen 6 lokaler som tillsammans bidrar till föreningens goda ekonomi. Föreningen följer en utarbetad underhållsplan och klassas som en A+förening enligt Hemnet.

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav på sin omgivning. Grönskande träd och buskar ramar in området i något av en oas och här finns något för såväl stora som små. Gott om lekplatser, förskolor (tre stycken inom en radie av ca 500 meter) och skolor inom gångavstånd. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. För den som gillar shopping finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Runt om Rudviken erbjuds ett brett urval av kollektivtrafik i form av både tunnel-/tvärbana samt pendeltåg. Närmsta busshållplats tar dig till Karolinska sjukhuset/Stockholm åt ena hållet samt Sundbyberg eller Danderyd åt det andra. I skrivande stund byggs tunnelbanans gula linje och tillhörande ny station i direkt närhet till denna lägenhet. Detta innebär att inom fem minuters promenadavstånd når Ni både gula och blåa tunnelbanelinjen vilket kommer att ha en stor påverkan på det framtida värdet för området. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Allmän information

Pris

3 195 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

2

Boarea (BOA)

37 kvm

Areauppgift enligt

Ek. Förvaltaren

Gatuadress

Regnstigen 4, Vån 4/4

Ort

Solna

Kommun

Solna

Lägenhetsnummer BRF

121

Våningsplan

4 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Solregnet

Organisationsnummer

716421-9631

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen bildades år 1992 och år 2001 köpte den de friköpta fastigheterna Rudviken 2 och 4 med adresserna Regnstigen 2-18 och Solgatan 7-11.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Ingen höjning av avgiften är planerad. (2022-03-03)

TV OCH BREDBAND
Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Telenor som leverantör av fiberteve, bredband samt möjligheter till telefoni.

FÖRSÄKRING
Fullvärdesförsäkring för fastigheten hos Länsförsäkringar Stockholm.

GÅRDSPLATS
Föreningen har en stor innergård med tillhörande bänkar och matbord samt plats för lek.

BYGGNADSÅR
1985

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

ÖVRIGT
Fastigheten värms upp med hjälp av fjärrvärme.

Brf bildades

1992

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Telenor som leverantör av fiberteve, bredband samt möjligheter till telefoni.

Utförda renoveringar

2019 - Radonmätning, OVK, avslutat fönsterbyte
2013 OVK (obligatorisk ventilationskontroll), alla armaturer i trapphus, gångar, entréer samt förråd bytts ut till miljövänlig energisparande ledförsedd armatur.
2011-2012 Har hyresgästernas badrum totalrenoverats, VA-stammar (bad samt kök) spolades.
Vintern 2010/2011: Undercentral & värmeväxlare för fjärrvärme samt termostater på alla element byttes. Beräknas ge en besparing på ca 250 000kr/år.
2008: Omfattande renovering av ventilationssystemen i alla fastigheter.
Hösten 2008: Låssystem/låscylindrar byttes ut i husen.
Hösten 2007: Nedgrävning av sopbehållare utomhus, renovering av den stora gården (bland annat ny boulebana, nya lekredskap, ny asfaltbeläggning, nya sittplatser, nya cykelställ).
Sommar 2007: Restaurering/renovering samt byte av styrteknik i hissar, polish-behandling av golv.
2004: Ommålning av trapphus.
2004: Nya plattor på gården. Byte av enstaka plattor 2006.
2003: Tvättstugor totalrenoverade med nya maskiner.

Kommande renoveringar

Inga planerade renoveringar i dagsläget 2022-03-03.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 157
Antal lokaler: 6
Antal hyresrätter: 11

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Innergård, tvättstuga

Antal lägenheter

157

Byggnader

Byggår

1985

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 766 SEK/månad. I avgiften ingår Värme & vatten

Beskrivning månadsavgift

En obligatorisk kostnad om 50kr/mån tillkommer för bredband.

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget 2021-03-03.

Andelstal

0,3608

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har inga parkeringsplatser. Boendeparkering ordnas via Solna stad. .

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl