Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ölandsresan 3C, Sävja, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
3 143 SEK / mån
Rum
2 rum

Välkomna till populära Linneas utsikt i Sävja!

Varmt välkomna till en mycket välplanerad och fräsch 2 rums lägenhet belägen i en fastighet från 2018. Denna planlösning erbjuder en hall med slittåligt klinkergolv i mörkt utförande, ett rymligt sovrum med gott om förvaring i en platsbyggd garderob som gömmer sig bakom skjutdörrar som snyggt matchar in i rummet. Detta leder till att du får ett sovrum som kan möbleras enligt smak och tycke. Fint och rymligt badrum som givetvis är helkaklat med vita väggar och en mörkt klinker på golvet, här hittar du flera bekvämligheter så som tvätt/torktumlare, dusch med duschväggar, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning. I anslutning till vardagsrum finner vi det moderna Vedumköket som erbjuder gott om yta till både matplats och annan möblering. Detta resulterar i ett mycket socialt hem, men om detta inte räcker till så har vi även den stora balkongen att nyttja för trevliga sommarkvällar tillsammans med nära och kära!

När fastigheten byggdes har enkelheten att leva här varit i fokus, då det prioriterats både bekvämlighet och det sociala livet. I föreningen finns bl.a. en stor och härlig terrass, samlingslokaler och gym. Innergården är vacker och bildar en enhet med fastighetens arkitektur. I föreningen finns bra parkeringsmöjligheter i både garage och uteplatser.

Som boende i Ölandsresan 3C har du natur och service utanför dörren, såväl som riktigt bra kommunikationsmöjligheter via både bil och buss som dessutom går precis utanför dörren. Här bor du med närhet till skola, idrott och skogsområde så det finns alltid något för alla i alla åldrar. Oavsett om du söker ett läge nära det gröna och friluftsliv eller tycker mer om långa promenader och att plocka svamp finner du möjlighet till båda i närliggande Lunsen. Goda kommunikationer gör att du på ca 10-15 minuter resa med stadsbussen tar dig in till Uppsalas centrala del. Du kan även välja att cykla på fina cykelvägar till centrum. Närservice samt vårdcentral och ICA-butik finns annars i närområdet. Och för dig som vill ta dig till bla SLU och Ultuna finns fina cykel stråk.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy