Länk kopierad!

Visningar

ons 5 okt 17:00 - 17:30
Bokningsbar visning via mäklarens hemsida!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Grynbodgatan 15E, Gamla Väster, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
3 077 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus 1,5:a högst upp i huset på attraktiva Gamla väster!

På Grynbodgatan bor du fantastiskt mittemellan city och vackra Slottsparken. Kvarteren på Gamla väster är charmiga med gatusten, stockrosor och byggnader från så tidigt som 1300-talet. Inne på gården ligger denna charmiga 1,5:a som är belägen högst upp i huset. Här finns ett renoverat badrum, fräscht kök och ett stort vardagsrum med sovalkov. Denna 1,5:a kan enkelt göra om till en tvåa om man önskar. Runt hörnet har man Slottsparken som erbjuder underbara promenadstråk längs kanalen, bort till Malmö Slott och Slottsparkscaféet. Åt andra hållet kan du välja mellan massor av restauranger på promenadavstånd, bekvämligheten med att bo här är onekligen påtaglig. Vill du bo i charmiga, centrala kvarter, så är det här ett perfekt tillfälle!

Rumsbeskrivning

HALL
Parkettgolv och vita väggar. Här finns gott om plats för avhängning. Vidare in i hallen finner man ytterligare förvaringsmöjligheter i en stor klädkammare.

VARDAGSRUM
Parkettgolv och vita väggar. Här finns gott om plats för större soffgrupp och mindre matgrupp. Vardagsrummet erbjuder även en sovalkov, perfekt för en dubbelsäng. Fönster mot innegården.

BADRUM
Renoverat badrum med grått klinker på golv och vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med WC, blandare i krom, duschhörna med blandare i krom.

KÖK
Parkettgolv och vita väggar. Köket är utrustat med dubbelt tvättställ med blandare i krom, spis med ugn med fläkt ovanför samt kyl och frys. Plats för matbord för 4-5 personer.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett källarförråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Generalens Hage 19 Ekonomisk plan Brf Generalens Hage 1 Underhållsplan Brf Generalens Hage 19 Energideklaration Brf Generalens Hage 19 Stadgar Brf Generalens Hage 19 A?R 2021

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

2 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1.5

Boarea (BOA)

54 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Grynbodgatan 15E

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

182-029

Våningsplan

4 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Generalens Hage 19

Organisationsnummer

769639-1338

Allmän information

Brf Generalens Hage 19 är en äkta förening som bildades 2020 och förvärvade fastigheten 2021. Fastigheten upplåter 32 lägenheter, 25 bostadsrätter och 7 hyresrätter. Huset byggdes 1929.

EKONOMI
Crendo Fastighetsförvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 208 kr år 2022).
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022).

I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar (kontrollerat 2022-02-04).

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Gjorda renoveringar:
2005 Byte av takpapp.
2012 Dränering mot gata och motsatt sida gård.
2015 Renovering av fasad mot gata.
2018 OVK
2021 Installation av friskluftsventiler

Planerade renoveringar:
En underhållsplan är upprättad som sträcker sig över 11 år. Inom närmaste tiden så planerar föreningen utföra fasadrenovering och relining, detta kommer förhoppningsvis utföras under 2022.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Miljöstation på innergården. Gemensamt tvättstuga utrustad med fyra maskiner. Källarförråd finns. Föreningen har en fin innergård för föreningens medlemmar.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Telenor står för kabel-TV som ingår i avgiften.
Det finns indraget fiber och varje boende tecknar eget abonnemang.

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen har inga parkeringsplatser eller garage. Boendeparkering finns i området och sköts av Malmö stad, för mer information besök Malmö Stads hemsida www.malmo.se

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägget ingår i avgiften för föreningens medlemmar.

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2020

Juridisk person kan accepteras

Ja

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal hyresrätter

7

Antal lägenheter

32

Byggnader

Byggår

1929

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 077 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Ingår i avgiften: Värme, vatten, Kabel- tv och bostadsrättstillägg.

Andelstal

0,02860%

Andel av månadsavgift

3,65%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

166 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

147 kWh/m²

Energiklass

F

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta