Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Västra Rönneholmsvägen 53C, Fågelbacken / Hästhagen, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
43 kvm
Avgift
2 108 SEK / mån
Rum
2 rum

Ljus gaveltvåa med balkong

Varmt välkommen till en mysig tvåa i en av västra Malmös mest välskötta bostadsrättsföreningar - Brf Rönneholm!
Belägen på tredje våningen finner vi denna ljusa och välplanerade gaveltvåa med härlig balkong och vackra originaldetaljer kombinerat med moderna bekvämligheter. När man kliver in i hallen slås man av hur ljus och fräsch lägenheten är tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck och de ljusa ytskikten. I hela lägenheten ligger fint ekgolv och samtliga väggar är målade i ljusa milda kulörer. Fräscht och fullt utrustat kök, helkaklat badrum med dusch, rymligt vardagsrum som har plats för både soffgrupp och matbord samt ett rofyllt sovrum med utgång till en härliga balkong i österläge - en bostad som passar såväl singeln som paret med högt ställda krav.

Den rymliga balkongen mot den lugna och välskötta innergården med sina lummiga träd och planteringar är perfekt för att avnjuta morgonkaffet i förmiddagssolen eller umgänge med nära & kära. För de större sammankomsterna finns dessutom 12 stycken riktigt härliga takterrasser, i olika storlekar, för föreningens medlemmar att nyttja. Som boende har du dessutom tillgång till bastu, hobbyrum & snickarverkstad samt trevliga innergårdar med bland annat boulebana och till varje lägenhet hör både källar- och vindsförråd.

Här bor du på populära Fågelbacken med omedelbar närhet till alla bekvämligheter du kan tänka dig. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger och caféer exempelvis har du endast 500 meter till omåttliga populära Atrium. Och i samma hus finner vi Café Knus, ett hundvänligt café, perfekt för dig som vill ha en take away-latte under promenaden, du behöver bara bestämma dig för om det blir Slottsparken eller Pildammsparken - du bor ju mittemellan de båda! På några få cykelminuter tar du dig till city men även till Ribersborgs strand och hav. Du har även nära till kommunikationer som bussar vid Kronprinsen och tåg från Triangelns station. Nämnas kan att Kronprinsens köpcentrum som ligger i kvarteret bredvid är i full ombyggnad och kommer öppna upp med nya spännande butiker och restauranger under 2023.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy