Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Redaregatan 33, Oceanhamnen, Helsingborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
94.5 kvm
Avgift
4 602 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lyxigt boende för köparen som vill bo i nytt & fräscht!

Välkommen till Redaregatan 33 och en av Oceanhamnens trevliga treor. Här bor du intill Oceanpiren med närhet till hamn, serviceutbud och centrum. En nyproducerad bostad uppförd 2020 med 94,5 välplanerade kvadratmeter. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Balkong med utsikt mot sundet och möjlighet till underjordiskt garage. Bostadens läge i fastigheten erbjuder fri sikt och minimal insyn.

Hissen från markplan tar oss hela vägen upp till bostaden. Väl innanför dörrarna möts vi av enhetlighet där stilrena materialval går i en röd tråd. Fullutrustat kök från Vedum med åskblåa köksluckor, matchande bänkskiva, stilsäkra handtag och fint stänkskydd . Köket är utrustat med avfallskvarn, kyl, frys, köksfläkt, induktionshäll, ugn, micro och diskmaskin. Samtliga vitvaror från Bosch. Vidare har vi en enkel gäst-wc samt ett helkaklat badrum med grå klinker på golvet samt vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med toalettstol (vakum), duschväggar , golvvärme, spotlights, väggskåp, arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare, även dessa från Bosch. I samtliga rum vilar ett 3-stavs ekparkett, matchande trösklar, släta vita innerdörrar och garderober. Härliga detaljer som fönsterbänkar i natursten, stora fönster och social planlösning.

En perfekt bostad bostadsrätt för köparen som letar efter något nytt och fräscht. Som bostadsrättsinnehavare finns det varsitt källarförråd och möjligheten till underjordiskt garage (separat kö). På våning 6 finns det en gemensam takterass som medlemmarna får nyttja. Dessutom har föreningen en gemensamhetslokal med en lägenhet som går att hyra för 300kr/natten.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Allmän information

Pris

5 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

ca 94.5 kvm

Boareabeskrivning

viss avvikelse kan förekomma

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Redaregatan 33

Ort

Helsingborg

Kommun

Helsingborg

Lägenhetsnummer BRF

3301

Våningsplan

4 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen BRF Oceankajen

Organisationsnummer

769628-1158

Allmän information

Föreningen äger fastigheten Hamlet 2 I Helsingborgs kommun.
På fastigheten finns en byggnad med 46 lägenheter samt 3 uthyrningslokaler. Byggnaden är uppförd 2020. Fastigheternas adress är Auroras gränd 2, Oceankajen 4-6 samt Redaregatan 31-33.

Brf bildades

2019

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber inkopplat

Uppvärmning och ventilation

Värme: Fjärrvärme
Ventilation: FTX

Byggnadskommentar

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 46
Förråd
Underjordisk Garage
Gemensam innergård

Antal lägenheter

46

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 602 SEK/månad. I avgiften ingår Kallvatten, Bostadsrättstillägg

Avgiftsförändringar

Föreningen planerar att höja avgiften med 8% från och med 2023-01.
Den nya avgiften kommer vara 4970kr/Mån.

Andelstal

2,47475

Andelstal insats

0

Andel av månadsavgift

2,47475

Andelstal kommentar

enligt mäklarbild

Kommentar

Driftkostnaderna är framtagna enligt schablon och kan komma att överskridas eller underskridas beroende på hushållets förbrukning.

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

350 SEK/månad

Vatten

350 SEK/månad

Summa driftkostnad

700 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

67 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

64 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Emila Ardestani

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl