Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / Bud
Adress
Blåeldsbågen 49A, Sturefors, Sturefors
Typ
Bostadsrätt
KVM
69 kvm
Avgift
4 084 SEK / mån
Rum
3 rum

Markplanstrea i hemtrevliga Sturefors

I det lugna och trivsamma Sturefors finner du denna trevliga och välplanerade trerummare. Här får du uppleva en optimal planlösning med öppna ytor, härligt ljusinsläpp och en stor och rymlig uteplats i söderläge.

Du välkomnas in i en rymlig hall med god plats för avhängning och även extra förvaring i form av en garderob och en stor klädkammare. Från hallen har du tillgång till det stora badrummet med utrustning som tvättmaskin, torktumlare och dusch. I bostaden har du två harmoniska sovrum varav det ena har plats för en stor säng och goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober samt annat möblemang. I det andra sovrummet får du även här plats för en större säng om så önskas. Det helkaklade badrummet är ljust och fräscht och är utrustad med dusch, tvättmaskin, torktumlare, wc, handfat med kommod och skåpsförvaring. Det stilrena köket i grått med fina detaljer erbjuder dig bra arbetsytor och förvaring samt en rymlig del för din matgrupp. Här finner du utrustning som hel kyl och frys samt diskmaskin. Köket öppnar upp till vardagsrummet med plats för soffa och annat möblemang. Här ifrån tar du dig även ut till den härliga uteplatsen i söderläge som är som gjord för att spendera dagar som kvällar med vänner och familj.

Lägenheten har ett optimalt läge för den som vill bo nära grönområden och promenadstigar. På bekvämt avstånd hittar du bland annat matbutik, bra kommunikationer, skola, förskola och vackra grönområden. Här bor du med Stureforsbadet inom gångavstånd och Landeryds golfbana en lång drive bort. Perfekt för dig med höga krav på din boendemiljö!

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Den välplanerade och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och erbjuder gott om plats för kläder och skor. Här har du både en garderob samt en rymligt klädkammaren som antingen kan användas för förvaring eller varför inte ett kontor?

Kök
Ett stilrent kök i grått med fina trädetaljer, vit bänkskiva och vitt kaklat stänkskydd som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här får du plats med ditt matbord och du har gott om förvaring i form av under- och överskåp samt bra arbetsyta. Utrustningen består av diskmaskin, hel kyl och frys, fläkt och induktionshäll. ugn och inbyggd micro.

Vardagsrum
Ett öppet och rymligt vardagsrum som öppnar upp mot köket och de två sovrummen . Här får ni plats med både soffa och annat möblemang. Du når även den härliga uteplatsen som ligger i söderläge och erbjuder både trädäck och gräsyta.

Sovrum 1
Ett stort sovrum som ger plats för stor säng och annat möblemang. Rummet har förvaring i form av platsbyggda skjutdörrsgarderober och ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Sovrum 2
I detta sovrum får ni plats med er säng samt även annat mindre möblemang. Även här har ni ett fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Badrum
Stort och fräscht badrum med duschväggar, handfat med kommod, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och bra skåpsförvaring. Här ligger svart klinkergolv som går fint ihop med rummets vita kaklade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Vreta by - Godkänd ekonomisk plan Vreta By - Stadgar 2018-04-21 Vreta By - Årsredovisning 2020 slutgiltig.pdf Energideklaration

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

2 195 000 SEK (Bud)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

69 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Blåeldsbågen 49A

Ort

Sturefors

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Till varje lägenhet hör 4 kvm kallförråd.

Lägenhetsnummer BRF

1001

Våningsplan

1 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vreta By

Organisationsnummer

769632-8439

Brf bildades

2016

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Telias fibernät Triple Play, Bredband 100/100 Mbit/s, Digital-Tv kanalpaket lagom

Övriga utrymmen i föreningen

Ett gemensamt förråd finns till varje gård som är till för gemensamma trädgårdsmöbler, vattenslangar, sopkvastar mm.
Till varje gård finns även en gemensam pergola med tillhörande utemöbler.

Antal lägenheter

44

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 084 SEK/månad. I avgiften ingår Värme.
Telias fibernät Triple Play,
Bredband 100/100 Mbit/s,
Digital-Tv kanalpaket lagom,
Abonnemang för bredbandstelefoni.

Beskrivning månadsavgift

Föreningen har ett gemensamt elavtal där du endast betalat för den elen du förbrukar. Elen debiteras på månadsavin.

Avgiftsförändringar

Inga planerade höjningar. (2022-03-02)

Andelstal

2.12963

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

170 SEK/månad

Försäkringskostnad

130 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Till varje lägenhet finns en parkeringsplats som går att överlåtas vid försäljning. Parkeringen kostar 424 kr/mån.
Önskas fler än en parkering är det separat kösystem.

Senare i vår/sommar kommer man att erbjudas laddbox vid varje parkering.

Det finns 60 st parkeringsplatser på föreningens mark varav 10 st gästparkeringar och 6 st handikapplatser.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

76 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

59 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Johan Hall, HV Besiktningskonsult AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta