Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Lundbygatan 6B, Lundby, Mjölby
Typ
Bostadsrätt
KVM
27 kvm
Avgift
1 763 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

FRÄSCH ETTA MED LÅG AVGIFT OCH BRA LÄGE!

Välkomna till Lundbygatan 6B. Här finns nu tillfälle för dig som söker ditt första boende eller övernattningsbostad endast en halv trappa upp i byggnaden. Bostadens planlösning är välplanerad där lägenhetens 27 kvadratmetrar optimerats på bästa sätt. När du kliver in i bostaden möts du av en välvårdad bostad som erbjuder en hall med plats att hänga av sig ytterkläderna, ett mindre kök, duschrum samt ett vardagsrum med sovalkov. I den låga månadsavgiften om 1 763 kr ingår värme, vatten, hushållsel, kabel-Tv och bredband.

Stabil HSB förening med god ekonomi som nyligen utfört fönsterbyte på sina byggnader. Till lägenheten hör ett förråd samt ett matförråd. Föreningen erbjuder även sina medlemmar ett motionsrum med olika träningsredskap. Vidare finns tvättstuga, torkrum, mangelrum och cykelförråd i samma byggnad. Föreningen har även satsat utvändigt och skapat fina grönområden med bland annat två uteplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med närhet till centrum och alla dess bekvämligheter och skolor. Med ett par minuters gångavstånd till pendelstation tar ni er enkelt till Motala, Linköping och Norrköping.

Inflyttning kan ske omgående eller efter överenskommelse.

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall:
Inrett med laminatgolv och ljusa väggar. I hallen finns en garderob med ett överskåp att förvara saker.

Duschrum:
I anslutning till hallen finns duschrummet med våtrumsmatta och våtrumstapet. Duschrummet är inrett med en hörndusch, wc samt ett tvättställ med tillhörande spegel.

Vardagsrum:
Välplanerat rum med laminatgolv och ljusa tapeter. Här finns plats för ett mindre köksbord, soffa, soffbord samt sovalkov och garderob.

Kök:
Ett mindre kök från 2015 som är inrett med laminatgolv och tapeter. Vita köksluckor och stommar med en laminatbänkskiva. Kakel sitter på väggen ovanför bänkskivan. Köksutrustningen består av en kombinerad kyl/frys, spishäll, micro samt fläkt.

Dokument (pdf)

Planlösningar CCF_000007 Energideklaration HSB Brf Magistern Stadgar HSB brf Magistern i Mjölby 2022 Årsredovisning HSB Magistern 2020

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

395 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

27 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Lundbygatan 6B

Ort

Mjölby

Kommun

Mjölby

Lägenhetsnummer BRF

46

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Magistern

Organisationsnummer

7230000304

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen bildades 1951 och föreningens hus stod inflyttningsklara 1942-1953. Föreningen äger fastigheten Magistern 4 med adress Lundbygatan 4 A-B, 6 A-B och 8 A-C samt Burensköldsvägen 29 A-B.

Föreningens hus omfattar 87 bostäder med en sammanlagd yta av 4003,5 kvm, 4 hyreslokaler med en sammanlagd yta av 38 kvm samt 5 garage och 36 bilplatser.

TV OCH BREDBAND
Via Telenor.

BYGGNADSÅR
1942-1953

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Föreningen har genomfört följande underhåll:
Målning av trapphus.
Iordningställande och utrustning av gymlokal.
Asfaltering av infarterna och en av parkeringsplatserna.
Målning av samlingslokal.
Dränering.
Byte av fönster.
Byte av Lägenhetsdörrar

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 87
Antal lokaler: 4

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gymlokal, samlingslokal samt två tvättstugor.

Antal lägenheter

87

Byggnader

Byggår

1952

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

1 763 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, El, Kabel-TV, Internet

Andelstal

0,70866

Andel av månadsavgift

0,70866

Överlåtelseavgift

1 182 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

5 garage och 39 bilplatser.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

124 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta