Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ulleråkersvägen 66, Ulleråker, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
67 kvm
Avgift
4 334 SEK / mån
Rum
2 rum

Genomgångstvåa med trivsam uteplats i populära Ulleråker

Välkommen till en mycket trevlig tvåa med uteplats i bästa läge mot grönområde i lugna och natursköna omgivningar. Denna trevliga lägenhet har en mycket yteffektiv planlösning med gott om plats i samtliga rum och med fint ljusinsläpp vilket gör att den upplevs som mycket ljus och trivsam.
Bostaden erbjuder en stor välkomnande hall med plats för avhängning och förvaringsmöjligheter genom garderob och angränsande klädkammare. Modernt kök med gott om förvaring, utrustat med bl.a. diskmaskin och fullstor kyl och frys samt med plats för matgrupp invid fönster. I anslutning till köket ligger vardagsrummet som bjuder på härlig rymd med flera olika möbleringsalterntiv, fint ljusinsläpp från fönster och utgång till lägenhetens uteplats med sol från tidig morgon till sen eftermiddag- Här förlänger du vardagsrummet under sommarmånaderna och får en otroligt mysig yta att nyttja. Vidare erbjuds ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och övrig möblering efter önskemål samt ett fräscht badrum utrustat med duschhörna, WC, handukstork, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, tvättmaskin samt ett mindre fönster.

Detta är ett bekvämt boende i en modern fastighet med hiss från markplan. I föreningen finns flertalet tvättstugor, barnvagnsförråd, cykelförråd, samlingslokal, bastu samt flera grönskande innergårdar. Riksbyggen BRF Kronoparken är en välmående förening och med många av de stora renoveringarna gjorda.
Till lägenheten hör även ett förråd.

Ulleråker är ett lugnt och gemytligt område lite söder om stadskärnan. Föreningens hus ligger samlade kring den vackra Lindparken som bjuder in till lek, avkoppling och grillmöjligheter. Här bor man omgiven av vackra strövområden med stora grönytor bredvid Fyrisåns bästa delar. På cykel till city tar det endast ca 10 minuter, goda bussförbindelser och nära påfart till E4:an för pendlaren. I närheten finns även Ultuna, BMC, UAS, Glunten, Ångströmslaboratoriet, Friskis & Svettis Ultuna och Rosendal med ICA, pizzeria, sushi mm. I området finns även förskolor nära samt en mindre livs.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy