Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK / Utgångspris
Adress
Ryttargatan 293, Smedby, Upplands Väsby
Typ
Radhus
KVM
84.0 kvm
Avgift
7 358 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymligt radhus i gavelläge!

Trevlig och rymlig bostad om två plan med både takterrass och uteplats! Lägenhetens planlösning är ljus och rymlig och fördelar sig över två plan. Bostadens vardagsrum finns på övre plan med utgång till en härlig terassbalkong . Här finns ett badrum och en separat gäst wc, ett på varje plan. Detta är en perfekt familjebostad: praktiskt planerad i ett mysigt område med radhuskänsla och trevliga innergårdar med lekplatser.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för avhängig. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Badrum

Rymligt helkaklat badrum med WC, tvättställ och spegel, en rymlig duschhörna samt tvättmaskin.

Kök

Rymligt arbetskök med gott om förvaring och arbetsytor. Vita köksluckor samt laminatbänkskiva. Maskinpark bestående utav diskmaskin, ugn och micro, separat kyl och frys samt fläkt . Här finns gott om plats för matbord intill fönsterpartier. På golvet ligger laminatgolv och väggarna är vitmålade.

Sovrum

Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och möbler. Goda förvaringsmöjligheter i garderobern och fint ljusflöde genom fönsterpartiet. Här ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

Vardagsrum

Rymligt, socialt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga berassbalkongen i soligt läge. Här ligger ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade.

WC

På övervåningen hittar vi en gäst WC utrustad med: Wc, handfat samt spegelskåp med förvaring. Vitmålade väggar med kakel ovan handfat samt kaklat golv.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Plastmatta samt vitmålade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar A?rsredovisning 2021 Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 895 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea

84 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Ryttargatan 293

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Lägenhetsnummer BRF

46

Våningsplan

1+2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Smedby 3

Organisationsnummer

769616-7662

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har ett mycket förmånligt avtal med Comhem/Tele2. I avgiften/hyran ingår TV (8 favoriter), bredband (100 Mbit/s) och telefonabonnemang. Inflyttad måste själv kontakta Comhem/Tele2 för att få ta del av avtalet. Går att uppgradera hastigheten för en tilläggskostnad.

Byggnader

Byggår

1981

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

7 358 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet, Bostadsrättstillägg
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg.

Andelstal

0,44093

Andel av månadsavgift

0,0044093

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

674 588 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl