Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Karlsdalsallén 59, Sörbyängen, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
76.5 kvm
Avgift
4 698 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilren 3:a med uteplats och vacker vy mot golfbanan!

Letar ni efter ett bekymmersfritt boende med fördelar som uteplats, vacker vy och närhet till det mesta?
Nu ges ni den sällsynta chans att förvärva en stilren 3:a med radhuskänsla och vy mot den vackra golfbanan!

På första plan finner vi denna underbara bostad om 3 rum och kök men en öppen social planlösning, en takhöjd om 3m! som ger ordentligt rymd och genomgående fräscha ytskikt. Påkostat kök med granitbänkskiva, rostfria vitvaror samt andra bekvämligheter som kan tänkas önskas. I anslutning till köket placerar sig ett rymligt vardagsrum som allt som oftast blir den naturliga mötesplatsen för familjen! Helkaklat badrum i klassiska färger med tvätt avdelning. två rymliga sovrum, den ena med bekvämligheter som klädkammare och utgång mot den underbara uteplatsen!

Bostadens höjdpunkt blir självklart den rymliga uteplatsen med utbyggd trall och plats för soffgrupp, trevligt umgänge och rikligt med sol i rakt söderläge! Han kan man med fördel njuta av friheten att kunna kliva ut och känna sig fri samt njuta av utsikten mot golfbanan.

Välkomnande förening med gott om p-platser ( även ladd station för el-bil), trivsam innergård med cykelparkering och pergola med grillplats samt orangeri! Därtill finns övernattningsrum att hyra för era gäster.

Här bor ni dessutom med cykel- och promenadavstånd till såväl vacker natur som till city pulsen, Universitetet och självklart Golfbanan. Alldeles i närheten finns god närservice, dagis, skola, vårdcentral, systembolaget och Ica Maxi med öppet till kl. 23:45! Här finns även goda busskommunikationer med täta avgångstider.

Kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information på, 073 - 913 32 65.

Allmän information

Pris

2 495 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

76.5 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Karlsdalsallén 59

Ort

Örebro

Kommun

Örebro

Lägenhetsnummer BRF

7-3137-1-1311-1

Våningsplan

0

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Sörbyängen i Örebro

Organisationsnummer

769629-5422

Allmän information

BYGGNADSÅR
2016

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 113
Antal lokaler: 2

Antal lägenheter

113

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 698 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten , bredband och tv

Beskrivning månadsavgift

250kr/mån elkostnad debiteras preliminärt via avgiften. Avräknas en gång per år

Andelstal insats

1,07041%

Andel av månadsavgift

1,10691%

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy