Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Bråta Allé 31, Bråta, Trosa
Typ
Bostadsrätt
KVM
136 kvm
Avgift
5 649 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modernt hus på Bråta Allé 31

På Bråta Allé 31 väntar ett toppmodernt hus i BRF-form på dig! Med drömkök, sober inredning och stilrena rum. Husen på Bråta Allé är ritade av en av Sveriges främsta arkitekter och all inredning är något av det snyggaste som finns på marknaden. Här bor du i ett unikt hem. Med flera mysiga sällskapsytor och med ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Husets 136 kvm är lika perfekt för den lilla som för den stora familjen, då du har fem rum och kök i öppen planlösning till ditt förfogande.
Det finns en tanke bakom varje kvadratmeter. Just för att ge dig en smidig vardag och det där lilla extra för att få ett boende som du älskar. Här kan du dessutom styra din egen förbrukning gällande värme och vatten. Solpaneler och laddstation för elbil är installerat i varje hus.
Området är familjärt och mysigt. Med naturen som granne och Trosas charmiga centrum inom cykelavstånd. Bara en kort promenad bort finns gym, Trosas stora matbutik, kommunikationer och en sprillans ny skola. Här kommer du trivas!
Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Entrésidan välkomnar dig till Bråta Allé 31 med en välkomnande altan med plats för loungemöbler och en härlig trädgårdstäppa. Hallen har ett snyggt grått klinkers som sedan övergår i ett ljust robust trägolv av enstavs-ekparkett. Det vackra trägolvet följer med dig sedan i resten av huset. Med golvvärme såklart. Väggarna är i huvudsak vitmålade och i taket sitter infällda reglerbara spotlights. Det är modernt och stilrent. Lugnt och harmoniskt.

Från hallen når du ett smakfullt duschrum, allt snyggt inrett med ljust kakel och klinker. Designvalen är högkvalitativa med handfat från Duravit med tillhörande kommod i vitt och blandare från Tapwell. En duschhörna med duschvägg i glas. Spotlights från Maxel i taket ger ett behagligt och mjukt ljus.

Den härliga öppna planlösningen på nedre plan innefattar både kök och vardagsrum. Köket dominerar med en vacker arbetsbänk i mitten av rummet. Här förbereder ni maten tillsammans medan även samtalen får plats. Ugn, induktionshäll, (2019) spisfläkt, integrerad diskho samt diskmaskin, även den integrerad. Hög maskinell standard och alla vitvaror är från kvalitetsmärket Smeg. Integrerad kyl och frys. Detta är ett rum lika perfekt planerat för socialt umgänge som för läxläsning med barnen.

Vardagsrummet är härligt rymligt med en trevligt målad TV-hörna och kan möbleras utifrån ert önskemål. Via vardagsrummet öppnar du gärna upp till altanen på baksidan. Altanen är ett stort plus och här ryms matgrupp en underbar pergola, spabad och grill. Altanen ramas in med ribbplank och spalje. Det är bara att njuta och titta på stjärnorna och bara vara. Gräsmattan är precis lagom för lek och är lätt att sköta.

På övre plan finns ett helkaklat badrum med ett inkaklat badkar, wc och vit kommod. Ljust och praktiskt med helkaklade väggar och ljus klinker på golvet. Här finns även en praktisk tvättavdelning med bänkskiva, tvättmaskin och torktumlare samt underskåp för ytterligare smidig förvaring.

På övre plan finns fyra bra sovrum, alla med golv av ljus ek. Två sovrum med målade fondväggar, master bedroom med en modern fin tapet och ett sovrum i vitt. I hallen på övervåningen finns en klädkammare med inredning. DE generösa stora fönstren gör att alla rum badar i ljus. Huset har en laddstolpe Incharge och solpaneler som ger dig låg elförbrukning.
Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar Årsredovisning 21_22

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

3 495 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Boarea (BOA)

136 kvm

Gatuadress

Bråta Allé 31

Ort

Trosa

Kommun

Trosa

Lägenhetsnummer BRF

28

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Klinta Allé Två

Organisationsnummer

769632-4636

Brf bildades

2016

Juridisk person kan accepteras

Ja

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Uppvärmning och ventilation

Vattenburen värme via frånluftsvärme panna.

Byggnadskommentar

2 plans BR hus. Solceller är installerade på taken

Övriga utrymmen i föreningen

Förråd

Antal lägenheter

23

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 649 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Drift tillkommer utöver avgiften

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjningar 2023. Kontrollerat 20230112.

Andelstal

4,34783

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 711 741 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Baserat på årsredovisning från 2021/2022 vilket innebär att föreningen kan ha tagit upp nya krediter eller annat som kan påverka beräkningen. För mer information kontakta föreningen.

Överlåtelseavgift

1 313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

600 SEK/månad

Försäkringskostnad

250 SEK/månad

Vatten/Sopor

800 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 650 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Laddstation på varje BR är installerat.(Varje ägare ansvarar för sin laddstation) Biluppställningsplats på infarten för plats av 2 bilar.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

27 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

48 kWh/m²

Energiklass

B

Besiktningsman

Erik Olofsson Augustsson, E+ Energi och Byggfysik AB

Beskrivning

Övrigt

BRF har riktlinjer som är beslutade på årsstämma som de boende får del av som nyinflyttade gällande byggnation av uteplatserna. I korthet; gräs, trä eller stenplattor på uteplatsen. Trä får ej målas . Ribbstaket upp till 110 cm utan bygglov får man bygga ,bygglov krävs för max 180 cm . Gavel längs cykel/bilväg får staket byggas max 80 cm längs den cykel/bil vägen av trafiksäkerhetsskäl enligt kommunens regler. Buskarna får ej tas bort/bytas ut då vi vill ha en enhetlig och estetisk inramning på tomterna

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl