Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ängsnäsvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
26 kvm
Avgift
1 384 SEK / mån
Rum
1 rum

Utmärkt 1:a med låg avgift och centrumnära läge!

***ACCEPTERAT PRIS - RING FÖR VISNING!***

Hjärtligt välkomna till denna mysiga 1:a vid Huddinge centrum. Här bor ni högt upp med fri sikt över takåsarna i en mycket välskött förening. Bostaden är med sina 26 kvadratmeter optimalt planerade med smakfull interiör och goda ljusinsläpp.

Bostaden presenteras som följande:
In stiger du i en hall som även utnyttjas som köksdel. En mycket tacksam lösning för att få ut maximalt av varje kvadratmeter. Köket är utrustat med spishäll, ugn, köksfläkt, kyl/frys och diskho. Vidare finns ett stambytt badrum med wc och dusch samt en takfönster som släpper in ljuset. Här finns även ett stort allrum med gott om plats för säng, skrivbord, soffa och matbord invid en djup fönsternisch med stora fönsterpartier som blickar ut över föreningens lummiga innergård.

Bostaden tillhör den mycket välrenommerade föreningen Klockarbacken 8 som inrymmer totalt 176 bostäder, flera gemensamma utrymmen, stor gemensam innergård och flertalet cykelrum och tvättstugor. Föreningen har de stora renoveringarna bakom sig och erhåller sedan lång tid tillbaka en låg avgift som inkluderar uppvärmning, vatten, bredband och kabel-tv samt ett förråd som till just den här lägenheten befinner sig på samma våningsplan som lägenheten.

Från lägenheten är det endast en kort promenad som krävs för att ta sig till Huddinge centrum, vart ett brett utbud av butiker, restauranger och kaféer finns att tillgå. Därtill finns goda kommunikationer i form av pendeltåg som tar dig till Stockholm C på endast 16 min och Södertälje C på 30 min. Utöver det finns goda bussförbindelser mot övriga delar av Huddinge.

Sammanfattningsvis en fräsch bostad utan renoveringsbehov, med ett centralt läge och en oerhört låg boendekostnad. Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy