Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 850 000 SEK / Pris
Adress
Granfjällspisten 7A, Stöten, Sälen, Sälen
Typ
Bostadsrätt
KVM
68 kvm
Avgift
2 975 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fritidsboende i solläge på Granfjällspisten!

Med en utsikt som få andra föreningar kan mäta sig med, ligger Brf Granfjällspisten 2 som en pärla i vinterparadisets Stöten. Här är du högt belägen på fjället, men ändå med närhet till allt!

Granfjällspisten 7A ligger praktiskt placerad på entréplan med sol i 3 väderstreck. Morgonsolen når kökets kortsida och under dagen badar både storstugan och uteplatsen i ljus tack var långsidans sydväst-läge. Som pricken över i:et har du dessutom en utsikt utöver det vanliga. Både Stötens anläggning och de norska fjällen syns tydligt. Lockar grannlandet för mycket är det endast cirka 45 minuters bilkörning till Trysil som erbjuder ytterligare skidåkning i massor, perfekt dagsutflykt.

Lägenheten har tre sovrum och totalt 6+2 fasta bädda, två toaletter varav ett komplett badrum med bastu. Entrén är generös med både tvätt- & torkmöjligheter, ett stängt förråd och massor med möjligheter för upphängning och torkning av skor tack vare den platsbyggda hallmöbeln med inbyggd pjäxtork. En lägenhet i toppskick med hjärta och själ, väl värd att kolla närmare på!

Längdskidåkning, skoteråkning och även restaurangbesök kan numera göras nästan på grannområdet sedan Bulldog Lodge Restaurang öppnade mitt i pisten vid Kronliften. Här erbjuds både lunch, pizza, middag och afterski. Till de större torgen tar du dig både lift och glidväg, liften finns knappa 100 meter från boendet och vägsträckan till huvudtorgen är cirka 700 meter.

Med Ronja kan du se på husvisningar hemifrån soffan - MISSA INTE den förinspelade videovisningen!

Lägenheten ligger på bindande uthyrningsavtal.
Lägenheten säljes fullt möblerad med inventarier och köksgeråd. Allt ingår förutom personliga tillhörigheter och dekorationer.
Möjlighet till omgående tillträde.

För information och bokad visning, kontakta ansvarig mäklare!

Rumsbeskrivning

Hall

Klinkers på golv, panel på vägg och gips i tak. Spottar. Platsbyggd hallmöbel med inbyggd pjäxtork. Tvätt- & torkmaskin (Electrolux), torkskåp och ett låsbart separat varmbonat förråd/kapprum i hallen.

Storstuga

Ekparkett på golv, träpanel på väggar och gips i tak. Spottar. Öppen planlösning mot kök med centralt placerad braskamin. Plats för större soffa/möblemang och TV. Utgång till uteplats i sydväst-läge.

Kök

Ekparkett på golv, träpanel på väggar och gips i tak. Spottar. Laminatbänkskiva och stänkskydd ovan bänk. Kök från Vedum med släta, grå luckor med rostfria vitvaror från Electrolux. Kyl/frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll och mikrovågsugn. Även nyinköpta delar av köksgeråd samt kaffebryggare, brödrost och vattenkokare från SMEG ingår.

Badrum 1

Mörkt klinkers på golv, vita släta kakelplattor på vägg. Gips i tak med spottar. WC, handfatskommod, handdukstork på el, dusch och bastu.

Sovrum 1

Ekparkett på golv, vitmålade väggar och gips i tak. Plats för dubbelsäng och två garderober + byrå. Ytterligare möjligheter för mer förvaring finns.

Sovrum 2

Ekparkett på golv, vitmålade väggar och gips i tak. Familjesäng 2+1 bäddar och en garderob.

Sovrum 3

Ekparkett på golv, vitmålade väggar och gips i tak. Våningssäng och en garderob.

Badrum 2

WC intill sovrummen. Mörkt klinkers på golv, vitmålade väggar och gips i tak. WC och handfat.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar EkonomiskPlan Granfjällspisten 2

Länkar

Videovisning 7A Granfjällspisten

Allmän information

Pris

3 850 000 SEK (Pris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

68 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Granfjällspisten 7A

Ort

Sälen

Kommun

Malung-Sälen

Lägenhetsnummer BRF

G2

Våningsplan

1 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Altan

Altan i trädäck med utgång från storstugan. Sol från förmiddag till kväll tack vare sydväst-läge.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Granfjällspisten 2

Organisationsnummer

769639-0017

Allmän information

Föreningen innehåller 32 st lägenheter i huskroppar färdigbyggda 2022. 4 lägenheter i 4 huskroppar samt 16 lägenheter i 1 huskropp. Varje huskropp består av två plan. Byggnaderna ligger intill varandra och bildar en naturlig enhet i området och är avsedda för fritidsboende. Parkeringsplatser anläggs i direkt anslutning till huskropparna, 1-2 parkeringsplatser per lägenhet.
Cirka 7 500kr/kvm belåning i föreningen.

Brf bildades

2020

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Förberett för fiber

Uppvärmning och ventilation

Vattenburen golvvärme från bergvärme. En bergvärmepump per huskropp.

Byggnadskommentar

Hus med fyra lägenheter. Träpanel och sedumtak. Stenbeklädd skorsten.
3-glas fönster.

Kommande renoveringar

Fortsatt arbete från byggarna att färdigställa och snygga till utsidan görs under våren.

Byggnader

Byggår

2022

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 975 SEK/månad. I avgiften ingår VA, parkeringsplats, kabel-TV, bostadsrättstillägg, sophantering, löpande yttre underhåll, snöröjning/sandning, samfällighetsavgifter, renhållning yttre, föreningens ekonomiska förvaltning och försäkring.

Andelstal

3,25%

Kommentar

Alla driftkostnader är uppskattade då lägenheten ännu inte varit i bruk i ett helår. Liknande lägenheter i storlek brukar ha en förbrukning på cirka 950 kWh/år.

Utöver årsavgiften debiteras bostadsrättsinnehavarna för värme och varmvatten, vilket beräknas uppgå till 9 000 kr - 13 000 kr per lägenhet och år beroende på storlek. Därtill tecknar varje bostadsrättshavare eget abonnemang för hushållsel, vilket beräknas uppgå till 3 000 kr per lägenhet och år.

Eget elabonnemang, Dalakraft idag.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Uppskattad kostnad för uppvärmning + varmvatten

400 SEK/månad

Hushållsel

200 SEK/månad

Hemförsäkring

55 SEK/månad

Bredband

249 SEK/månad

Summa driftkostnad

904 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering i anslutning till lägenheten.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration behövs ej

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta