Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Pyrolavägen 31, Skärsätra, Lidingö
Typ
Bostadsrätt
KVM
39.5 kvm
Avgift
1 865 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mysig 1:a med egen uteplats!

Välkommen till denna mysiga lägenhet i genomgående fint skick med egen uteplats i härligt syd/väst-läge med sol stora delar utav dagen. Väldisponerad yta med ett stort rum som är avdelat för att ge plats åt både sällskapsdel och sovplats. Nytt kök med gott om förvaring bakom köksluckor i snygg grön/grå-ton samt matplats för 4 personer intill fönster. Stambytt och helkaklat badrum med dusch. Mycket stabil förening med låg avgift där du som medlem bl.a. har tillgång till bastu, gym och övernattningslägenhet. Härliga omgivningar med gångavstånd till mataffär, bra kommunikationer, SATS, Lidingö Saluhall samt Kottlasjön. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna mysiga lägenhet i genomgående fint skick med egen uteplats i härligt syd/väst-läge med sol stora delar utav dagen. Väldisponerad yta med ett stort rum som är avdelat för att ge plats åt både sällskapsdel och sovplats. Nytt kök med gott om förvaring i många skåp bakom köksluckor i snygg grön/grå-ton samt matplats för 4 personer intill fönster. Stambytt och helkaklat badrum med dusch. Mycket stabil förening med låg avgift där du som medlem bl.a. har tillgång till bastu, gym och övernattningslägenhet. Härliga omgivningar med gångavstånd till mataffär, bra kommunikationer, SATS, Lidingö Saluhall samt Kottlasjön. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Allrum

Härligt rum med en smart portabel rumsavdelare i mitten av rummet vilket ger plats för både en sovalkov samt en TV-hörna. Stort fönsterparti mot den gröna och lummiga parken. Gott om förvaring i dels den portabla rumsavdelaren samt tre platsbyggda garderober som sträcker sig från golv till tak. Vitmålade väggar samt snyggt laminatgolv.

Kök

Nyrenoverat kök med luckor i en mycket snygg grön/grå nyans. Bänkskiva i komposit samt stänkskydd i rostfritt. Diskho från Franke med en lyxig köksblandare från Alessi. Utrustningen består av diskmaskin, 80cm bred induktionshäll med inbyggd fläkt, kombinerad ugn & micro samt kyl & frys från Miele. Kombinerad tvättmaskin (tvätt och tork av märket Bosch). Matplats framför fönster med utsikt mot parken. Utgång till uteplats om 10kvm nylagd trätrall.

Badrum

Helkaklat badrum med vita väggar samt mörkgrått golv. Dusch bakom vikbara glasväggar med tonat glas, handfat på kommod med två lådor för förvaring. Spegelskåp med belysning, snygg handdukstork i svart (vattenburen värme) samt skön golvvärme.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Pyrolavägen nr.27-37 Årsredovisning 2020 Stadgar

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

1

Boarea (BOA)

39.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Pyrolavägen 31

Ort

Lidingö

Kommun

Lidingö

Lägenhetsnummer BRF

376

Våningsplan

bv av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Uteplats

10kvm nylagd trädäckad uteplats. Här finns det utrymme för utemöbler samt härliga planteringar. Syd/väst-läge med sol stora delar utav dagen samt en bit inpå kvällen.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB:s brf Skärsätra i Lidingö

Organisationsnummer

713600-0572

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Välskött HSB-förening bestående av 604 lägenheter och ett trettiotal lokaler i Skärsätra centrum uppförda mellan åren 1962-1965. I området finns en aktiv pensionärsförening, föräldraföreningar kring förskolor och fritidsgård och en egen koloniförening.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
För mer information, vänligen studera bifogad årsredovisning eller besök föreningens hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/skarsatra

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV grundutbud via ComHem.
Fibernätverk upp till 1 GB via Ownit.

BYGGNADSÅR
1962-65

PARKERING
Priset för parkeringsplats är f n 200:-/månad.
Det finns ett kallgarage mellan Pyrolavägen 26 och 28 och ett garage under butiken i Centrum. Förnärvarande kö. Priset varierar mellan 404 och 807:-/månad.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

ÖVRIGT
I årsavgiften ingår värme, vatten, ComHems grundutbud och fiber. Tillgång till en stor tvättstuga i hus nr 30, gym för 100 kr/månad samt bastu. Nyuppförd övernattningslägenhet finns och går att hyra för 400 kr/dygn.

För att bli godkänd medlem i HSB Skärsätra ska köpare ha betalt medlemskap i HSB Stockholm. Detta kan göras via internet eller via medlemsservice på telefonnummer 010-442 11 00.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

- Större periodisk underhåll/ombyggnad:
- Fasadrenovering och tilläggsisolering (1980-82)
- Byte av låghusbalkonger (2000)
- Renovering av höghusbalkonger (2003-2004)
- Renovering av punkthusbalkonger (2007)
- Stamrenovering (2013-2016)
- Fiberinstallation (2016)
- Elektroniska låssystem (2016)
- Upprustning gården kvarteret Solvändan (2017)
- Renovering av parkeringen bakom Py 22-24 (2018)
- Nya p-platser. Aktivitetsrum, gym och mötesrum. Reviderad underhållsplan.
Nödljusarmaturer på vindarna (2019)
- Putsat om punkthusen 9-15 (2020/2021)
- Dränering låghuslängan 19-25 (2021)
- Installation av nytt låssystem, nya fläktar på vindarna och källare, rensning av
ventilationsrör i lägenheterna, nya tak på samtliga hus (2021)

Totalt finns 604 lägenheter, varav 53 ettor, 58 tvåor, 300 treor, 135 fyror, 50 femmor och 8 sexor. Föreningen har drygt trettio lokaler, framförallt i Skärsätra centrum och de närliggande punkthusen.
En aktiv pensionärsförening och en egen koloniförening finns också i området.

För ytterligare information om föreningen, ekonomi och renovering se senaste verksamhetsberättelse, bokslut och föreningens hemsida.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 604
Antal lokaler: 30

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningslokal för 40 personer som kan hyras av medlemmar.

Antal lägenheter

604

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

1 865 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet

Beskrivning månadsavgift

Kostnad för uteplatsen är 113kr/mån vilket är inkluderat i avgiften.

Avgiftsförändringar

Föreningen sänkte avgiften med 5% fr.o.m. 1/1 2021 och har även sänkt avgiften tidigare.

Andelstal

0,0007817

Överlåtelseavgift

1 666 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

714 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns ett kallgarage mellan Pyrolavägen 26 och 28 och ett garage under butiken i centrum med totalt 150 garageplatser. Garagehyra ca 404-807 kr/mån. Till garaget är det separat kö. Föreningen har också 412 parkeringsplatser. P-platshyra ca 180 kr/mån. Med eluttag ca 286 kr/mån. Till
p-platsen är det separat kö. Det finns även 4 MC-platser, gästplatser med p-skiva och 24-timmars parkering mot betalning. Laddplatser för el-bil finns.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

129 kWh/m²

Energiklass

E

Beskrivning

Service och kommunikationer

Om Du reser med kommunala kommunikationer kan Du ta Lidingöbanan, linje 21 till Skärsätra och gå uppför trapporna från stationen så kommer Du till Skärsätra torg eller buss 201 till Skärsätra skola och gå Sommarhemsvägen, uppför trappan, Almvägen och ut på Pyrolavägen. Du kan också använda pendelbåten från Nacka strand till AGA-bryggan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy