Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Essingestråket 29, 1.5 tr, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
47 kvm
Avgift
2 826 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hörnlägenhet i bästa skick - Vackra originalgolv och stora fönsterpartier - Balkong

Underbar hörnlägenhet som presenterar ljusa ytor i mycket gott skick samt bevarade funkisdetaljer som generös takhöjd, stora fönsterpartier och vacker fiskbensparkett i original. Redan i hallen som har plats för mindre möblering finner du mycket bra förvaring och i entrén som är utrustad med säkerhetsdörr ligger en vacker kålmordsmarmor. Vidare når du lägenhetens kök som ger dig fantastisk förvaring i vita över- och underskåp som löper längs med ena väggen. Köket är fullt utrustat och invid det stora fönsterpartiet i vinkel möblerar du med matbord för 4-6 middagsgäster. Ifrån köket når du även lägenhetens balkong som bjuder på förmiddagssol och ger dig ett extrarum under sommarmånaderna. Vardagsrummet ger plats för en generös sällskapsdel och utanför det stora fönsterpartiet grönskar trädkronorna. Det mysiga sovrummet möbleras idag med 140 cm säng och har även plats för mindre möblering. Badrummet är stilrent renoverat med vitkaklade väggar och grå klinkergolv. Genomgående är lägenheten målad i sobra nyanser.

Som boende på Stora Essingen känns det som att du bor på landet trots att du bor mitt i innerstan. Här bor du omgiven av grönska och har även ett kort gångavstånd till vattnet med flertalet badplatser. På Essingestråket 29 bor du med ett lugnt läge och tar dig snabbt ut till E4/E20 utan att höra ljudet från motorvägen. Du bor strax intill Essingetorget där du finner mycket bra kommunikationer med såväl buss som tvärbana. Här finns exempelvis buss 1 som tar dig till Fridhemsplan på cirka 15 minuter. Med ytterligare 2 minuters promenad finns Coop Nära och på samma avstånd finner du populära Bonne Femme med sina magiska bullar. Eftersom du bor mitt i naturen har du härliga promenad och löparspår precis utanför dörren. Ett paradis för hundägare. Du tar dig enkelt över till Alvik genom en promenad över tvärbanebron eller promenera ner till city längs med Norr Mälarstrand. Det tar cirka 15-20 minuter att cykla ner till Drottninggatan.

Rumsbeskrivning

Hall
Direkt till höger om entrén finner du två platsbyggda garderober som når full takhöjd och ger dig fantastisk förvaring. Invid dessa står även 3 fristående garderober varav den ena med spegeldörr. Hallen tar dig vidare in mot vardagsrum samt kök och här finner du även lägenhetens badrum. Invid badrum och kök finns plats att möblera med exempelvis skrivbord för dig som är i behov av ett hemmakontor. Väggarna är vitmålade och invid entrén som är utrustad med säkerhetsdörr ligger en vacker kålmordsmarmor som övergår till en fiskbensparkett i original.

Kök
Köket som har vitmålade väggar och en fin enstavsparkett i ek ger dig fantastisk förvaring i vita över- och underskåp som löper längs med ena väggen. Bakom den generösa arbetsytan sitter ett vitt kakel och under överskåpen sitter extra belysning. Vitvarorna är i rostfritt utförande och består av ugn, fläkt samt micro i överskåp. Induktionshällen är infälld i bänkskivan och kyl/frys samt diskmaskin sitter dolda bakom skåpfronter. Du får ett fantastiskt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti och invid fönstret dukar du upp med matbord för 4-6 middagsgäster. Ifrån köket når du även lägenhetens balkong som ger dig ytterligare ett fönster i vinkel samt ett extrarum under sommarmånaderna. Balkongen bjuder på förmiddagssol och ger plats att möblera med bord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet ger plats för en generös sällskapsdel och har ett stor fönster för ljusinsläpp med grönskande trädkronor utanför. Väggarna är målade i en sober grå nyans och på golvet ligger en vacker fiskbensparkett i original som även återfinns i sovrummet.

Sovrum
Det mysiga sovrummet möbleras idag med 140 cm säng och har väggar målade i en greige nyans. Det finns även utrymme att möblera med med exempelvis byrå för dig som är i behov av extra förvaring.

Badrum
Badrummet är stilrent renoverat med vitkaklade väggar och grå klinkergolv. Invid takduschen som skärmas av med vikväggar i glas står toalettstolen och i taket sitter infällda spotlights. Ovanför handfatet med vit kommod sitter ett matchande spegelskåp och mitt emot finns en handdukstork.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2020 Stadgar Energideklaration Brf Bergsmarken 3

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

47 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Essingestråket 29, 1.5 tr

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett källarförråd

Lägenhetsnummer BRF

10

Våningsplan

1.5 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Bergsmarken 3

Organisationsnummer

716411-7231

Allmän information

FÖRENINGEN
Brf Bergsmarken 3 huserar i en fastighet som ligger belägen på Essingestråket 29. Föreningen är en så kallad äkta förening som äger marken och består av 20 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal upplåten med hyresrätt.

RENOVERINGAR
2020 - Infört matfallssortering, mindre arbete för att korrigera värmeöverföring som ej fungerade
2019 - Fasad, fönster- och balkongrenovering
2017 -Ny VVS-pump, ny tryckstegringspump
2016 - Nytt expansionskärl för uppvärmning, nya koddosor ytterdörr, installation av säkerhetsdörrar
2014 - Renovering av taket
2013/2014 - Byte av stamventiler och elementvred
2012 - Renovering av tvättstugan
2010 - Renovering av fönster
2007 - Relinging av VVS-stammar

TV och BREDBAND
Tv och bredband levereras via ComHem och ett utgår med en obligatorisk kostnad på 243kr/månad

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Tvättstugan ligger belägen i källaren och är utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare och ett stort torkrum med fläkt
- Cykel- och barnvagnsrum finns i markplan med ingång från baksidan av huset

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 826 SEK/månad. I avgiften ingår värme och vatten

Andel av månadsavgift

4,73505%

Pantförskrivning

är pantsatt

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

114 kWh/m²

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy