Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Brunnsgatan 5A, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
70.5 kvm
Avgift
4 527 SEK / mån
Rum
2 rum

Modern och charmig tvåa med centralt läge!

Varmt välkommen till denna ljusa och charmiga tvåa i centrala Linköping!

På Brunnsgatan 5A har jag nu nöjet att presentera en fantastiskt trivsam bostad med öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum och ett påtagligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finner du en modern lägenhet där man sparat många fina originaldetaljer. Bostaden är belägen på våning 2 av 3 och har ett gott, genomgående skick med ljusa väggar, trägolv i kök och sovrum samt parkettgolv i vardagsrum och hall. Badrummet som renoverades 2012 är helkaklat och är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, duschväggar i glas och takdusch, handfat med kommod, spegelskåp och wc. Det moderna köket är fullutrustat med bl.a. diskmaskin, induktionshäll och ugn.

Ett högkvalitativt boende för dig som ställer höga krav och vill maxa trivselkänslan. Balkongen har ett härligt västerläge och erbjuder sol under eftermiddag och kväll!

HSB Brf Adam 25 i Linköping en mycket stabil och ekonomiskt välmående förening med låg belåning . I avgiften på 4 527 kr ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband och föreningen har även diskuterat möjligheten att sänka månadsavgiften. Föreningen består av 16 st lägenheter och har välskötta fastigheter och en engagerad styrelse. På fastigheten finns två st gästparkeringar och i området hittar du boendeparkering. Som boende i föreningen får du även ta del av källarförråd, vindsförråd, gemensam tvättstuga, cykelförråd, samt utemöbler och grill på innergården.

Med ett utmärkt cityläge har du närhet till vårt gedigna utbud vad gäller restauranger, caféer och shopping. I området finns även närhet till förskola, skolor, Linköpings stadsbibliotek, kungsträdgården, goda bussförbindelser och närhet till Resecentrum. Här bor ni bekvämt, med närhet till allt man önska sig.

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy